Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2017. 15:36h.

CCOO adverteix a l’ANC i Òmnium que “poden perjudicar l’ocupació”

El sindicat demana “no tensionar més la societat ni portar el conflicte al món del treball”

CCOO adverteix a l’ANC i Òmnium que “poden perjudicar l’ocupació”

CCOO manifesta “la nostra preocupació per les repercussions econòmiques i laborals d’algunes decisions empresarials i de les campanyes de boicot que s’estan produint els darrers dies que posen pressió sobre les plantilles de les empreses i poden perjudicar l’ocupació”.

En aquest sentit tornen “a fer una crida a la responsabilitat a les institucions i agents econòmics i socials per tal de no tensionar més la societat ni portar el conflicte al món del treball ni a prendre decisions que perjudiquin l’economia del país”.

CCOO de Catalunya “exigim als governs de la Generalitat i de l’Estat i a la resta de forces polítiques que prenguin les decisions prèvies necessàries que habilitin un marc polític i jurídic de mutu reconeixement per l’obertura d’un procés de negociació”.

“Han de posar el diàleg i la negociació al servei de la política, per trobar el consens que interpel·li el compromís de la gran majoria social com a valor fonamental per la convivència, reconeixent la pluralitat i diversitat que enriqueix al poble de Catalunya i d’Espanya”, apunten, a més de recordar que “estem davant d’un conflicte polític que només pot trobar la sortida des del diàleg i la negociació política”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 21/10/2017 - 11:04

UGT y CCOO, colaboradores del separatismo y colaboradores en el hundimiento de esta tierra. Sois unos vendidos...

#23 opinante, Barcelona, 20/10/2017 - 23:49

Massa tard amics, fa temps que vau perdre la vergonya a canvi de subvencions

#22 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 20/10/2017 - 22:55

Allò que perjudica estructuralment l'ocupació i tot allò que afecta la vida social i cultural de la nació catalana és la supeditació als dos estats que ens ocupen i maltracten des de fa més de tres segles. Per això l'independentisme no para de créixer...

#21 Grauero, Gurugu, 20/10/2017 - 21:51

Si mi empresa cierra, yo me quedo sin trabajo y no tengo recursos para vivir, esta gente del proceso tienen las espaldas cubiertas y con suficientes recursos para seguir viviendo mientras nos enreden con el proceso del nacionalismo.
Hay que quitarse de encima la garrapata del nacionalismo.

#20 Grauero, Gurugu, 20/10/2017 - 21:48

A ver si se tiene mas conciencia, un proletario nunca debe de ser NACIONALISTA, el nacionalismo va contra la internacionalizacion de la clase trabajadora y mucho menos si este nacionalismo viene de unos partidos liberales.
Siempre nos lian para que nos demos las ostias nosotros, los del proceso, ninguno ha estado en primera linea recibiendo golpes