Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2014. 19:48h.

CCOO i UGT passen de puntetes sobre la campanya

Malgrat formar part del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

CCOO i UGT passen de puntetes sobre la campanya

Una imatge d'arxiu d'Álvarez i Gallego amb Muriel Casals (Foto: Òmnium)

Els dos sindicats amb més pes a Catalunya, CCOO i UGT, han passat de puntetes a la campanya de participació per la consulta del nou 9N que es celebra aquest diumenge.

Els líders de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, s’han posicionat a favor del dret a decidir i a la celebració del 9N, i també estan adherits com entitats al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, però durant la campanya no han fet cap gran acte per animar a la participació.

Pel que fa als partits, CDC sota els lemes “9N2014, Un dia per viure’l” i “Units per un país nou” han programat cinc conferències per explicar els arguments en favor de l’Estat català des de diferents punts de vista. També han fet actes sectorials i han participat a la campanya ‘Ara és l’hora’.

ERC ha fet campanya amb més d'un centenar de taules informatives i més de 500 accions de campanya i actes sectorials. Els republicans han compaginat els seus actes amb els que s’han organitzat dins de la campanya ‘Ara és l'hora’ impulsada conjuntament per l'ANC i Òmnium.

Des de la CUP han celebrat una campanya pel sí-sí. Amb el lema 'Anem més enllà' ha celebrat actes per diferents punts del territori com Reus, Igualada, Montesquiu i Valls. Aquest dissabte tanquen la campanya amb actes a Perpinyà i Barcelona.

De la seva banda, ICV-EUiA ha fet campanya amb l'eslògan “Som lliures, Catalunya=Llibertat” celebrant actes per diferents punts del territori com Badalona, Lleida, Girona o Parets del Vallès, entre d’altres municipis.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Carles, Martorell, 10/11/2014 - 11:10

En cap empresa gran com SEAT hi ha cap informació sobre la consulta, ni en cap secció sindical ni delegació territorial ni tan sols a la seva seu de Rambla del Raval en tota la campanya han fet res ni per informar ni per cridar a la participació, ara sortir per els mitjans i taules si, vergonya

#9 Escueto, ., 08/11/2014 - 16:59

Basura.

#8 Jose, Cornella, 08/11/2014 - 15:10

Se veía venir antes de que comenzará todo esto .. sólo ver TV3% y los nuevos y lustrosos logos en 3d que pusieron dandoles publicidad y enmascarandolo con "demandas sociales" en mix con independencia cuando en la "seva" hay publicidad es que les han untado, bien untados.

#7 Protágoras, bcn, 08/11/2014 - 14:03

CCOO Y UGT se han vendido a la burguesía catalana que es la promotora de la independencia y sería la beneficiaria de la misma. Además traicionan a sus principales bases que son de cultura y lengua castellana. De ahí que no quieren que se les note demasiado.

#6 El mico de l'anís, Badalona, 08/11/2014 - 13:05

En canvi, la CGT dona ple suport a la llibertat dels pobles: http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/cap-prohibici-cap-lmit-de-decisi-tamb-el-9n-comunicat-del-secretariat-permanent-de-la-cgt-de-ca-n