Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2011. 12:35h.

CCOO "no es fa responsable" de les agressions a Puigdemont

"És totalment tendenciós buscar en l’anècdota la vinculació de CCOO amb una actitud individual"

CCOO "no es fa responsable" de les agressions a Puigdemont

Puigdemont, amb Mas i Duran, en una imatge d'arxiu

CCOO, davant a l’agressió a l’alcalde de Girona, condemna "qualsevol tipus d’agressió física i defensa l'exercici legítim de manifestació i protesta per defensar els drets de les persones". En aquest sentit, el sindicat "no es fa responsable de les actituds individuals de persones que en cap cas representen el conjunt de la nostra organització".

"Ens sembla totalment tendenciós buscar en l’anècdota la vinculció de CCOO amb una actitud individual, i posar en dubte una organització que s’està oposant amb fermesa, però de manera pacífica a les retallades socials del Govern", afegeixen.

Per la seva banda, la UGT vol manifestar que "condemnem qualsevol tipus de violència i agressió física" i que "va ser un fet aïllat en el context d’una protesta pacífica i més que justificada per les retallades al sector de la sanitat, i que les van realitzar unes persones desvinculades del nostre sindicat".

També demanen que "no s’utilitzi aquest fet per carregar contra els sindicats, que convoquem i participem cada dia en moltes mobilitzacions arreu de Catalunya contra els atacs als drets laborals i socials que està patint la ciutadania, sempre sense traspassar la línia de la violència".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Faithless, Barcelona, 15/07/2011 - 21:06

Prou d'impunitat amb els piquets sindicals! Aquests paios quan veuen un convergent sembla que vegin el dimoni i en canvi al País Basc si cal pacten amb el PNB que són molt més dretans que CDC.

#5.1 militant a cdc i afiliat a CCOO, barcelona, 16/07/2011 - 08:13

por mes de vuit anys com alguns comanys de l'administracio sent militants de CDC i afiliats a CCOO i a UGT , en cap ens en sentin insultats ni maltractats. Alguns fins i tot son delegats d'aquest sindicats.Aaquests fet son totalment connenables i cal actuar conta els responsables

#4 joan, manresa, 15/07/2011 - 18:25

El Casal obre la seba tertulieta desde Morolandi
na.---Aquest individuos sempre han fet el matej,recordem entre nosaltres fets amb vagues aquí a la ciutat,la direcció dels Sindicats sempre acababa amb el matej comunicat..," No som responsables de lo que fan ......"Tenen una cara molt dura..

#2 Isidre, Valls, 15/07/2011 - 14:07

Cal acabar amb la impunitat d'aquests extorquidors aprenents de terroristes. Se'ls hauria d'advertir d'ilegalització a la més minima, perqué la impunitat els està fent sortir de mare i ja han travessat totes les línies vermelles del que és democràticament tolerable.

#1 Carrasclet, Reus, 15/07/2011 - 12:47

Els manifestants de CCOO haurien de portar el número d'afiliat a la solapa perquè en cas d'agressió seria més fàcil de identificar.
El problema és que aleshores s'els veuria el llutó ja que només estan afiliats els alliberats sindicals. Que viuen de la subvenció.

#1.1 jordi, Tarragona, 15/07/2011 - 13:05

per dir-te Carrasclet tu només mames d'Intereconomia, oi??? Apunta ignorant: només CCOO té més de 185000 afiliats a Catalunya, més que socis té el Barça! Menys criticar i més treballar pel país!

#1.2 ramonpamies, Barcelona, 15/07/2011 - 17:40

El numero d'afiliats reals dels sindicats es un secret dels més ben guardats del mon. També el numero de alliberats, el que cobren els sindicalistes amb càrrec i el total de subvencions de l'estat i en que s'ho gasten.
Els sindicats actuals son un llast i dels grossos per la millora del país

#1.3 carrasclet, Reus, 15/07/2011 - 17:47

Jordi Pelacanyes,
Perquè no compliu vosaltres el que demaneu als mossos?.
Els afiliats deuen estar tots al barri marítim de Reus aquella ciutat amb 2K anys d'història i plena de funcionaris on encara mana el PSOE.