Política · 30 d'Agost de 2014. 12:12h.

CDC acusa Carod de "frivolitat"

Rull diu que l'exvicepresident "va auditar tots els comptes de la Generalitat mil vegades"

CDC acusa Carod de "frivolitat"

Rull, amb Mas, en una reunió de CDC

El secretari d'organització de Convergència, Josep Rull, ha replicat l'exvicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, que va afirmar que un dirigent de CiU li va confessar que el partit cobrava comissions il·legals del 5%.

En una piulada adreçada a Carod, el dirigent de CDC lamenta que "l'exvicepresident que va auditar tots els comptes de la Generalitat de Catalunya mil cops només pot calumniar, ara, des de la frivolitat. Lamentable".

Carod va explicar que "quan vaig denunciar el 3%, uns anys abans que ho fes el president Maragall, en acabar la sessió al Parlament algú molt important de Convergència en aquells moments se'm va acostar i em va dir: 'Això que has dit és mentida, és una injúria, és una infàmia, no és cert, no és el 3%, que jo sàpiga és el 5%’. Vaig quedar atònit".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 luis, barcelona, 31/08/2014 - 08:16

Con que se pagó el ático de Tarragona?

#17 Vlac, Barcelona, 30/08/2014 - 23:27

"el ex vicepresidente que auditó todas las cuentas de la Generalitat de Cataluña mil veces .....
Estaba tan inflado con el poder que seguramente no las auditó nunca. Es simplemente una cuestión de profesionalidad y de concepto: EL poder es para servir no para que los admiradores del poder te sirvan

#16 joan, manresa, 30/08/2014 - 17:17

tinu.)d'acord Sr.Carod.?La democracia sempre sol ser cara,i sobre tot si es comença de cero.Miri Sr.Carod aquestas afirmacions son molt espectaculars ,pro dón venen son com aigua de bledas,li hauría de fer vergonya Sr.Carod.Hauría fet millor d'intentar un cop ya tenim la democracia, corregir-la.

#15 Neferu, Barcelona., 30/08/2014 - 17:14

Lo que es realmente frívolo y salirse por los cerros de Úbeda es la réplica del Sr. Rull.
No se trata de la Generalitat, se trata de los políticos que ponen la mano para reclamar el 5% de las obras adjudicadas pero, eso de salir por peteneras es indicio de querer soslayar el tema.

#14 joan, manresa, 30/08/2014 - 17:12

tinu.)motiu per fer una Nova Catalunya.Un Nou Estat on dexem enrera herencias de dictaduras i transcisions pactades,fosques i mal-intencionades....,varem patir una dictadura molt llarga,i varem entrar en una democracia,coxos i pobres.Els partits necesitaben finançament,oi Sr.Carod...? Estará