Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2015. 15:20h.

CDC apel·la a la "responsabilitat" de la CUP

Marta Pascal diu que la gent deman "sentit de país"

CDC apel·la a la "responsabilitat" de la CUP

Marta Pascal, en una foto d'arxiu

La portaveu de CDC, Marta Pascal, ha valorat positivament el missatge institucional de cap d’any del president de la Generalitat, Artur Mas, i ha afirmat que “estem en un moment crucial de la nostra història. La gent ens ha demanat responsabilitat i sentit de país. Per tant, ningú entendria que no estiguéssim a l’alçada de les circumstàncies”.

La portaveu de Convergència s’ha mostrat optimista i ha assegurat que espera “que la propera setmana hi hagi investidura. I que el president Mas pugui formar un Govern que pugui desenvolupar el mandat democràtic que va sortir de les urnes el 27-S ”.

La dirigent de CDC ha destacat la importància d’arribar a un acord per poder continuar desenvolupament polítiques socials perquè “sense eines d’estat tenim les mans lligades i és difícil fer polítiques que millorin la vida de la gent del nostre país. És al que es refereix el president Mas quan diu que l’agenda nacional i l’agenda social van absolutament lligades”.

Marta Pascal també ha fet una breu valoració d’aquest any 2015 que ha suposat “una tímida millora en la situació econòmica del país. I això es nota en alguns indicadors, com les exportacions o la generació d’ocupació”. 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Miquel, BCN, 03/01/2016 - 13:34

Santa innocència! Demanar responsabilitat a uns farsants infantiloides és com demanar a un coix q corri els 100 m. llisos en 10 segons. Sisplau, oblideu-vos d'aquesta gent "tan ufana i tan superba'...

#6 BEJOTA, BCN, 02/01/2016 - 14:53

Más de 1.400 empresas han trasladado su sede fuera de Cataluña en dos años

#5 Cris, Bcn, 01/01/2016 - 14:44

Y no es mejor la responsabilidad de Mas y dimitir?.Que deje de hacer el ridiculo ya.!!!!

#4 Carlos Gomez, Bcn, 31/12/2015 - 18:56

Massa gent fent pais per tant poc pais, pero que be els dona de menjar a tots ells el pais.

#3 Ericus, Bcn, 31/12/2015 - 18:25

No digo que esta chica sea una etnicista, xenófoba, clasista y reaccionaria, vestida de mujer que trabaja como hay tantas, es simplemente una política de Convergencia.