Publicitat

Oriol Pujol inclou el líder d’Unió en les “coses que han alterat la campanya”

CDC apunta a Duran

Oriol Pujol, durant la roda de premsa

El líder d’Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, ha estat una de les “coses que ha alterat el procés de la campanya electoral”, ha dit aquest dimarts el secretari general de Convergència Democràtica, Oriol Pujol.

El dirigent convergent ha al·ludit a unes declaracions prèvies a la campanya, en les quals Duran considerava que “és dolent per a Catalunya no tenir Espanya” i que “no té sentit convocar un referèndum que no sigui legal”.

Pujol ha reconegut que les declaracions de Duran “van ser el menor de tots” els elements que van pertorbar el missatge de campanya de CiU. I ha enumerat la vaga general, l’activació dels “mecanismes de la por” per part del PP i C’s, i les “calúmnies” del diari El Mundo contra Mas i Jordi Pujol com les principals interferències de campanya.

Pel que fa a la militància democristiana que vol abandonar Unió per anar a Convergència, el dirigent ha assegurat que “acollirem tota la gent que es vulgui incorporar a CDC. No hi ha inconvenient d'ampliar la casa gran i acollir quanta més gent millor”.

Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#21 Glorieta, Lleida, 05/12/2012 - 23:31

Trobo molt deslleial acusar a Duran del fracàs electoral. Això demostra la poca ètica que demostra com a polític el sr. Oriol Pujol.

#20 Montserrat Vila, Solsona, 05/12/2012 - 13:17

El fiscal demana tres anys de presó per aixecament de bens al president de CDC del Solsonès que també és president del Consell Comarcal de Solsona i alcalde de Riner. Que esteu fent al Solsonès Sr, Oriol?

#19 Kropotkin, Vic, 05/12/2012 - 09:51

¿Pero el tema de las ITV son calumnias o no?

#19.1 Alberto, Lleida, 05/12/2012 - 11:28

Kropotkin, que pesao, eres como Mourinho. Al principio cansabas y incluso nos hacias cabrear, ahora nos haces gracia y la verdad, rio mucho contigo, jajaj me gustaria conocerte, todo un personaje.

#19.2 Josep, Lleida, 05/12/2012 - 14:46

Yo siempre he dicho que Koprotkin y Onofre son los mejores de este foro. Es una lástima que nunca los podamos conocer, no es un pais normal este, por desgracia.

#19.3 spanish, Madrdi, 05/12/2012 - 17:06

osti los subvencionados de Lleida.....estoy hasta las narices de mantenerlos.....siempre vagueando por bares.......y jugando al domino ...luego se pegan un paseo por el campo y dicen que curran....joderrrrrrrrrrrrrr lo de las ITV es un ataque a Catalunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

#17 Anti-Pedro Calbo, Igualada, 05/12/2012 - 09:40

Quand de temps mes haurem d'aguantar el Duran? Ahhhhhhhh pero no oblidem el Felip Puig, despres del Duran el Felip.
Actualment l'unica persona amb seny i capacitat i ben vista es la Sra. Rigau

#16 Per l'Oriol, si ens llegeix., Catalunya independent, 05/12/2012 - 09:12

D'acord en que el sr. Duran ha fet mal durant la campanya i que ja no te bona imatge, totalment d'acord. Però compte hi ha gent com el sr. F. Puig que tenen una imatge péssima i creen desconfiança, la sra. Ortega i voste mateix. El probl. q veig ara a convergència és q no hi ha cap succesor a mas.