Publicitat

Rull considera que l'exdiputada del PPC "pot oferir coses interessants"

CDC avala Nebrera

Rull i Nebrera, a 8TV

El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, ha confirmat a Migdia 8TV que estan negociant amb Montserrat Nebrera perquè sigui alcaldable de la federació nacionalista a Sant Just Desvern.

"Nosaltres des de CDC en tots els municipis el que intentem és tenir canals cordials amb la gent que considerem valuosa per oferir coses interessants als ciutadans d'aquests municipis i això és el que estem fent amb Montserrat Nebrera", ha explicat.

Per la seva banda, la pròpia Nebrera ha assenyalat: "Potser estem parlant", a més d'afegir que es tracta de "converses cordials". "En què acabarà tot això? No ho sabem", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 Magda, Barcelona, 18/07/2014 - 14:05

Molt malament ha d'estar CDC i/ o UDC que han d'anar a buscar a la Nebreda

#18 Potemkin, Mockva, 17/07/2014 - 08:56

Ala, CDC,..... toda para vosotros.
Qué os aproveche. Ella ya lo hará....

#17 DLM, Barcelona-España, 17/07/2014 - 08:28

Una muestra mas del nivel moral de los políticos de este País. Esta Sra. demuestra que sus convicciones políticas están por los suelos. Una cosa es cambiar de opinión sobre temas que pueden tener unos determinados niveles de similitud y otra pasar a las antípodas en poco tiempo. Lamentable.

#16 Josep maria, salou, 17/07/2014 - 06:24

Quin fastig de polítics tot per una cadira, desitjo a la nova Cambo de CDC el mes absolut ridicul electoral. LListes obertes ja

#15 ramon, barcelona-c , 17/07/2014 - 00:51

Quan es va fer socia del pp inmodestament algun amic em va dir ,"la Nebrera s'equivoca i no durarà dos dies ". Sembla una dona de vàlua i la gent ( ja se que es una tontada dir-ho) te el dret a fer el que consideri convenient i canviar d'opinió. Aquest sra . només te un problema,potser ella mateixa