Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2013. 12:45h.

CDC creu que el sondeig avala "el full de ruta"

Turull remarca que fracassa "el discurs de la por que ofereix el Govern de l'Estat"

CDC creu que el sondeig avala "el full de ruta"

Turull, en una imatge d'arxiu

Jordi Turull, portaveu de CiU al Parlament, ha assegurat que l'empat entre CiU i ERC que mostra l'enquesta de La Vanguardia avala "el full de ruta". Turull, en declaracions al Via lliure de RAC1, ha assegurat que queda "absolutament avalat el full de ruta que estem traçant des del Parlament".

"Hi ha una escandalosa majoria a favor d'exercir el dret a decidir i el bloc dels que ho estem impulsant es va consolidant i va a més,  no s'està introduint el discurs de la por que ofereix el govern de l'Estat. Ple aval a la política que fem al Parlament de Catalunya", ha afegit.

El portaveu ha admès també sobre la davallada de CiU que "no t'agrada quan hi ha una pèrdua d'escons però som conscients que el fet que estiguem sols prenent les decisions, amb totes les adversitats per intentar aixecar aquest país, això evidentment té un desgast".

D'altra banda, ha remarcat la majoria parlamentària que obtindrien les formacions a favor del dret a decidir i ha dit que "els que cada dia estan fuetejant el govern estan a menys de la meitat del resultat que treu CIU".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 BEJOTA, bcn, 08/10/2013 - 16:23

Revela "El Confidencial", Volskwagen está preparándose para trasladar su sede corporativa de El Prat de Llobregat (Barcelona) a Madrid. El digital, citando "fuentes empresariales catalanas de alto nivel", especula con que también habría planes para trasladar la producción de Martorell a Navarra.

#10 BEJOTA, bcn, 07/10/2013 - 21:11

El meu sondeig -no és d'un de subvencionat com gairebé tots els medis a Catalunya-em diu que hi ha una estelada per comunitat de veïns.

#9 BEJOTA, BCN, 07/10/2013 - 17:39

Las empresas catalanas huyen a Madrid
19/08/2013 - 19:42

La elevada presión fiscal, la tercera más alta del mundo, ha provocado el éxodo de más de 1.000 firmas catalanas, que en vez de instalarse cerca de Cataluña han optado por Madrid.

#8 pero que vamos a esperar..., vielha, 07/10/2013 - 12:00

...de alguien que ni siquiera acabó el bachilllerato.

#7 don Pelayo, Barcelona, 07/10/2013 - 10:20

Turull, la verdad es que entre el Homs, tù, Rull, Oriol Pujol y el Mas, conseguís que entre ERC por un lado y PP y especialmente C's por el otro, os conviertan poco a poco en un partido infinitamente más pequeño(habiendo sido hegemónicos siempre).
Si full de ruta es suicidio...misión cumplida!!