Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2008. 15:04h.

CDC defensa els mossos condemnats per tortures

"Tenen el dret a esgotar tots els recursos existents"

CDC defensa els mossos condemnats per tortures

El conseller d'Interior, Joan Saura, en un acte dels Mossos d'Esquadra

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha difós un comunicat sobre la sentència que ha condemnat a diversos membres dels Mossos d'Esquadra per alguns delictes, entre ells el de tortura, en el qual afirma que "tot respectant les decisions judicials", considera que "fins que no es disposi d’una sentència judicial ferma, els professionals del cos de Mossos tenen el dret a esgotar tots els recursos existents amb la finalitat de demostrar la seva innocència i a què les institucions i el conjunt de la societat no els condemni de manera precipitada".

S'afegeix que CDC "manifesta la seva més profunda preocupació en relació als esdeveniments que venen afectant al cos dels Mossos d’Esquadra, una de les institucions més emblemàtiques de l’autogovern català al servei de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Considerem que la manca de lideratge polític del Govern tripartit, així com la seva imprudència i incompetència a l’ hora de gestionar un servei públic essencial han conduït a una situació injusta i molt perillosa de descrèdit del col·lectiu de professionals i persones que l’integren".
 
També es diu que "el cos de Mossos d’ Esquadra és una de les institucions més útils i imprescindibles per a la construció d’un país cívic i de progrés i en la tasca preservació dels drets i llibertats de tots els catalans i catalanes en front les agressions il·legítimes de la delinqüència. En aquest sentit, manifesta el seu absolut suport a  tots els homes i dones que treballen dia a dia des del cos de Mossos per assolir el benestar general.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pijoaparte, Xoriçolandia, 02/12/2008 - 21:46

Una cosa es la institució (malauradament necessaria) i d'altra que es colin alguns delinqüënts o sicopates i en d'estar atents a aquests casos per el nostre bé.

#5 Ramon, Barcelona, 02/12/2008 - 20:22

El Tripartit és una màquina de fer mal a Catalunya. Però el mal que fa aquesta conxorxa de grapalluts és plural, divers. Els sociates, com sempre, fan mal per espanyolistes; els palanganers d'Esquerra, per sonats; i els ecopastanagues, per burros.

#4 Atticus, BCN, 02/12/2008 - 20:02

Pienso votar CDC, tienen la valentia de decir lo que pensamos la mayoria. El 87% de los delitos los causan los inmigrantes.

#3 Roser, Cat, 02/12/2008 - 19:36

Una mica de ma dura per les dues parts, no va malament.

#2 xavier, bcn, 02/12/2008 - 15:39

Sí, clar... i la pressumpció d'innocència d'aquells a qui hagin torturat? Aquest dret no es contempla? A pastar fang, home, a pastar fang!