Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2014. 17:20h.

CDC demana "capacitat de resistència"

“És l’hora de votar Sí Sí per un estat català al servei d’un ideal com és la justícia social”

CDC demana "capacitat de resistència"

Josep Rull

El secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull, ha assistit a l’aplec del Pi de les Tres Branques des d’on ha lloat l’esperit de lluita dels catalans. “L’aplec d’enguany –ha dit Rull– té un gran simbolisme, ja que se celebra el 2014, i a més, el pi va patir l’atac d’uns brètols que el van malmetre”.

En aquest sentit, Rull ha afirmat que “poden tallar-nos les branques, però no tallaran la nostra voluntat”. Rull ha subratllat que “ara és l’hora de votar Sí Sí, per un estat català al servei dels ciutadans i al servei d’un ideal, com és la justícia social” i ha lamentat l’actitud que es té des del govern espanyol vers la consulta, ja que “no ens deixen dir la nostra, no ens deixen votar.

”Per al secretari d’Organització de CDC, el govern de l’Estat ha d’aprendre de l’actitud del govern britànic “qui no és favorable a la independència d’Escòcia però almenys deixa votar els ciutadans escocesos”.
 
“Aquest procés necessita capacitat de resistència i els catalans hem demostrat que en tenim”, ha reblat Rull qui ha estat acompanyat pels alcaldes de Berga i de Gironella, Juli Gendrau i David Font.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 ccc, bcn, 21/07/2014 - 20:42

CiU enten com justícia social q el carnet dle Barça, el del RACC seràn gratis si tens una casa a Begur i una altre a la Cerdanya

#10 Peret Peretanya, Barcelona, 21/07/2014 - 10:16

La ràdio diu avui que 10 persones grans han mort en hospitals de Catalunya per no haver estat operades de fractura de fèmur dins el termini establert oficialment (48 h.).
¿Per què s'ha incomplert el termini, sr. Rull? Ruiz ens dirà que les retallades no afecten el servei. Mentir és la norma.

#9 Josep-Maria, Barcelona, 21/07/2014 - 07:53

«...un estat català al servei dels ciutadans i al servei d?un ideal, com és la justícia social»

¡Oh, quines paraules més boniques! Llàstima que els fets del govern de CiU no s'hi corresponguin. ¡Menys cinisme i més respecte i vergonya, senyor Rull!

#8 happy, esplugues, 20/07/2014 - 22:04

CIu y la justicia social se parecen como un huevo a una castaña, y la justicia social con la secesion como una castaña a un huevo

#7 Walzer, BCN, 20/07/2014 - 21:59

CDC i justícia social és un oxímoron...