Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2012. 16:59h.

CDC denuncia funcionaris de l'Estat per "un presumpte delicte electoral"

"En relació a les falsedats publicades al diari 'El Mundo'"

CDC denuncia funcionaris de l'Estat per "un presumpte delicte electoral"

Dirigents de CDC, en una foto d'arxiu

Convergència Democràtica (CDC) ha presentat una denúncia davant la Fiscalia per un "presumpte delicte electoral que hagin pogut cometre funcionaris de l'Estat i autoritats públiques en relació a les falsedats publicades al diari El Mundo".

Segons el partit dirigit per Artur Mas, CDC "considera que podrien derivar-se altres tipus de delicte com falsedat documental, usurpació d’atribucions judicials, infidelitat a la custòdia de documents i revelació de secrets".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 ramon, barcelona-c, 21/11/2012 - 00:28

Parlant de funcionaris I el que ha passat amb els milers de catalans que viuen a l'estranger i no podràn votar ? A la meva familia 4 persones , dues per primera vegada dues tarjetes censals no ens han arribat , es que els funcionaris de correus també participan de la campanya ?

#10 Gongylus, Girona, 20/11/2012 - 21:16

És tan clara la motivació de seguir burxant en la llaga sobre el tema dels diners a Suïssa i Liechtenstein que no val la pena donar-hi resposta. Si us plau, no intenteu desestabilitzar el moviment sobiranista atacant a les persones. On són els vostres arguments polítics?

#9 Ramon, barCiUlona, Mossolàndia i Er Mundo, 20/11/2012 - 20:08

Torneu a perdonar, eh, CiUs, que ara que els Mossos diu que fan costat a El Mundo i volen que s'investigui l'esborrany perdut (espero que "fortuïtament"), ni funcionaris de l'Estat, ni futuribles de les "estructures d'Estat" futur, ni punyetes de l'Homs... any nou, policia nova, tu.

#8 Ramon, barCiUlona, Vaduz i altres "estructures", 20/11/2012 - 19:38

Perdoneu, CiUs, però el Mossos no són funcionaris de l'Estat, en tot cas seran funcionaris de les "estructures d'Estat" que l'Arturu diu que ha de fer... vull dir, si d'aquí a l'estiu vinent, en Rajoi no li recompra (o li reven, tant se val pels curts de memòria) la moto del "pacte fiscal".

#8.1 ramon, barcelon-c, 21/11/2012 - 00:31

El sectarisme sigui ideológic o d'origen d'inestabilitat emocional ofusca la raó i fa perdre el sentit del ridicul .Si alguna cosa fa riure els ....

#7 BEJOTA, BCN, 20/11/2012 - 19:06

SR. MAS: ÉS "EL MUNDO" I NO ELS FUNCIONARIS DE L'ESTAT.DEIXI D'EMBOLCAR-SE AMB L'ESTELADA I RECORDI QUE "LA DONA DEL CÉSAR CAL ESSER HONESTA I QUE HO SEMBLI".AIXÓ VA TAMBÉ PER LA CLASE POLÍTICA.JO AIXÍ HO ESPERO.