Política · 5 de Juliol de 2010. 15:04h.

CDC descarta el "cordó sanitari" contra el PP

Felip Puig considera que "ara no és el moment"

CDC descarta el "cordó sanitari" contra el PP

Felip Puig, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha respost a ICV, que fa uns dies va demanar a la resta de partits catalans que excloguin el PP com a soci de govern per la seva oposició a l'Estatut, que "no és el moment de cordons sanitaris" contra aquest partit.

En roda de premsa després de l'executiva de CDC, Puig ha opinat que els ecosocialistes es "s'equivoquen de moment", i ha demanat centrar l'atenció en la defensa que el PSOE i la ministra de Defensa, Carme Chacón, han fet de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, "deixant només" el president català, José Montilla.

Preguntat per si CiU fa seu aquest compromís de no pactar amb el PP, el dirigent nacionalista ha eludit parlar de la política de pactes de CiU fins després de les eleccions, i ha subratllat que l'estratègia d'ICV passa per pactar "sempre amb el PSC".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pep, Alt Empordà, 05/07/2010 - 17:37

És evident que CiU pactará amb el PP i ja hi tornarém a ser.. un munt de votants per exemple de ERC que haurán passat a votar l.unionisme de CiU haurán donat el govern al partit mes Franquista dels que és fan i és desfán..quina paradoxa!!

#3 Isidre, Vilafranca del Penedés, 05/07/2010 - 16:47

Es por no pactar res amb el PP, però aixó de "cordó sanitari" sona a terriblement antidemocràtic. Crec que CiU farà be de no pactar res amb el PP ni amb el P$OE, sense que aixó els exclogui de parlar del que calgui.

#2 Josep Mª, Girona, 05/07/2010 - 16:04

Jo al.lucino!
Encara serán capaços de pactar amb el PP!!
Felip, Felip... acabes de traslladar un bon grapat de vots cap al Sr. Laporta.

#1 cesc, bcn, 05/07/2010 - 16:02

Si hi ha potencial pacte amb el PP, no hi ha vot potencial per CiU (el meu em refereixo), suposo que bé haurna fet enquestes i deuen saber que els convé. Ara bé, són molts o són pocs els que pensen com jo?