Publicitat
Política · 11 de Gener de 2009. 17:36h.

CDC diu que acontentar tots perjudica Catalunya

Puig: "Un model satisfactori per Andalusia, Extremadura o Galícia implica dèficit fiscal per a Catalunya"

CDC diu que acontentar tots perjudica Catalunya

Puig, amb Mas

El secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, ha assegurat aquest diumenge que un model de finançament que sigui satisfactori per totes les comunitats autònomes de l'Estat no farà res més que perpetuar el dèficit fiscal de Catalunya. "No ens hem d'acontentar amb una mica més de diners, perquè un model de finançament que sigui satisfactori per Andalusia, Extremadura o Galícia voldrà dir, indefectiblement, que continuarà comportant un dèficit fiscal important per Catalunya. I, per tant, no serà el que necessitem i el que tenim tot el dret a exigir", ha comentat Puig, de visita a Calonge (Baix Empordà) per comprovar les destrosses que el temporal de llevant ha ocasionat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jep, Catalunya, 12/01/2009 - 16:19

Finalment, tot el procés de reforma de l-estatut i el nou finançament hauran servit per uniformar l-estat autonòmic (café per a tothom), cosa que no era així fins ara, i per apedaçar el dèficit que s-ha creat des de fa 2 anys. Res a veure amb l-estatut

#5 Meliq Salau, Reus, 12/01/2009 - 09:05

Vaja! Si que s'han quedat ben descansats, els ciuetes. Acaben de descobrir el Llobregat!
Amb una mica de sort aviat s'adonaran que ens roben 20.000 milions d'euros anyals (14.500 dels quals ja ho ha reconegut fins i tot el govern borbònic castellà)

#4 laura, l'H, 11/01/2009 - 21:19

ferran el que passa és que precisament no es vol cumplir el que es va pactar i va aprobar el poble de Catalunya. El que hauria de fer el nostre govern és fer cumplir l'Estatut i ni estar negociant una proposta d'en Solbes!

#3 Juan, Barna, 11/01/2009 - 20:22

No es listo el tio. Resulta que, si se reparte entre todos yo salgo perjudicado, por lo que, según él, que se me de todo lo que pido y el resto, si queda, para los demás. Lo dicho: un tio listo el Puig, como todos los de su "colla

#2 Ferran, Tortosa, 11/01/2009 - 20:12

Però tot això no ho va pactar Mas amb el Zapatero a la Moncloa?
Aleshores a què va anar?quina mena de negociador és?es que només volia la foto? però què passa en aquest país?