Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2016. 19:32h.

CDC diu que Colau "fa aigües per tot arreu"

Trias assegura que el govern municipal “va d'embolic en embolic”

CDC diu que Colau "fa aigües per tot arreu"

Xavier Trias

El líder municipal de Convergència a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que el govern d’Ada Colau “no fa la feina i va d’embolic en embolic”. Enfront d’això, el dirigent de CDC ha posat de relleu l’experiència governamental de la seva formació per aconseguir que “Barcelona torni a ser una ciutat puntera, en atenció social, però que, a més a més, generi activitat econòmica".

 

El Govern actual està del tot equivocat: perquè una ciutat vagi endavant, per ser una ciutat de benestar, no ho serem només subvencionant la gent que té dificultats, que cal fer-ho, sinó que el que cal és crear activitat econòmica”, ha considerat Trias.

 

Per la seva banda, el portaveu de CDC al consistori, Joaquim Forn, ha afirmat que l’equip d’Ada Colau “està fent aigües per tot arreu, i ho hem vist en la gestió de la crisi aquesta setmana que han suposat les successives vagues en el transport, metro i bus".

 

En aquest sentit, ha afegit que "quan hem tingut el primer gran problema hem vist un govern absent, autista i totalment mancat de capacitat a l'hora de buscar solucions".

 

CDC ha celebrat aquest dissabte la primera jornada del procés participatiu #pensemBCN que té com a finalitat construir una alternativa a l'actual govern de BCN en Comú. 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 XavierAP, Maresme, 28/02/2016 - 14:40

Sr Trias, "en política se puede hacer de todo menos el ridiculo..."
Por favor, mire como está su partido antes de criticar al de la Sra Colau.

#11 Que no te la colin més, Barcelona lliure de Colaus, 28/02/2016 - 10:09

Per quan el llistat d'endollats (amics, amigues i d'altres coses) de la Colau a l'Ajuntament de Barcelona i els seus sous totals? per quan el llistat de coses que BcnenComunista ha fet per afavorir a tota la ciutat i no només als seus? senyors i senyores de l'oposició municipal a què esperen?.

#10 Cotorruela, Barcelona, 28/02/2016 - 10:04

municipal, a modo de ejemplo. Lo de las subvenciones desconociendo las que había antes con Ud. Sr. Trias y ahora con Ada, para mi supone la compra de voluntades pero si luego se quitan se tornan en enemigos acérrimos los ex-subvencionados. El populismo es lo que tiene, sea de derechas o de izquierda

#9 Cotorruela, Barcelona, 28/02/2016 - 10:02

Trias el yo, yo, yo: Ud. no genera actividad económica si no que debe ayudar dentro del ámbito de sus competencias a que otras personas se jueguen su patrimonio, es decir asunción de riesgos. Mal ejemplo es todo lo de TMB dado que ese dinero de los de fuera de convenio podría abaratat alguna tasa

#8 JM, Barcelona, 28/02/2016 - 05:01

Ada Colau pasará a la Historia como la PEOR alcaldesa de la ciudad de todos los tiempos.
Esta es, sin ningún genero de duda, la etapa más negra para Barcelona en todo el periodo democrático.

#8.1 Dado Esteller, Badalona, 28/02/2016 - 09:59

Disftute con nosotros si quiere a Bcn en comú votar y disfrute de la experiencia de vivir en Barcelona populista visionaria alejada de la realidad. Ánimos que ya os queda menos (no os de ninguna rabia lo que decia en la opo, lo que cobra y lo que cobraba antes de la política). It's cheap populism

#8.2 lluís, Barcelona, 28/02/2016 - 10:34

T'has quedat curt. Es la pitjor alcadessa de tota la història de totes les ciutats del món i de l'univers,

#8.3 salva, BCN, 28/02/2016 - 20:28

mes que ..Joan Clos i Matheu imposipla !!