Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2014. 19:54h.

CDC diu que la consulta alternativa no és “un pas enrere”

Rull assegura que “el nostre objectiu és aconseguir l'estat català"

CDC diu que la consulta alternativa no és “un pas enrere”

Rull, durant la roda de premsa

El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, ha assegurat aquest dimarts, en referència al Govern espanyol i els partits unionistes, que els que es pensen que la consulta alternativa “és un pas enrere s'equivoquen molt”.

Rull, en roda de premsa, ha destacat que “malgrat els obstacles, les traves i la contundència amb què ha reaccionat l'Estat espanyol el 9 de novembre votarem”. “Dins el marc legal vigent hem optat per la millor eina per superar l'escull del registre de participants”, ha explicat.

És per això que ha demanat que hi hagi una “gran participació”. "Demanem a la gent que vagi a votar i la màxima col·laboració per fer possible aquest gran repte democràtic”, ha afegit.

En resposta a les reaccions d’altres formacions com Esquerra o la CUP ha comentat que “farem el possible per refer la unitat” perquè “units som imparables”. "Avui no farem retrets. Tenim massa feina per complir el mandat democràtic del poble de Catalunya”, ha afirmat Rull.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 BARRA LIBRE EN EL VOTO, bcn, 15/10/2014 - 08:57

SIMILITUTS: RUTA DE TAPAS BEBA Y COMA LAS VECES QUE QUIERA - RUTA DE URNAS = VOTE LAS VECES QUE QUIERA organizada por la prestigiosa Agencia de Viajes Forcadell -Casals garantizamos no habra controles Serà obsequiado con un bocadillo de chorizo gentileza de P

#10 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 14/10/2014 - 22:48

Si el dia nou hi ha una urna,
jo aniré a posar el meu vot
Si ho fem tots, serà l?espurna
que encendrà una llum pertot.

#9 Pepet, Sabadell, 14/10/2014 - 22:25

Això ès com aquell nen que demana als Reis un poney i li porten un caballet de cartò. Qui no es conforma, ès perquè no vol.Tambè pot servir per curar el "mono" dels que es quedan sense poder votar el referèndum.

#8 Emilio, Europa, 14/10/2014 - 21:37

No, no es un paso atras, pasar del derecho a decidir al derecho a ser consultados no refrendariamente, para terminar con una GigaEncuesta sin censo, organizada por la ANC, con las urnas "vigiladas" por voluntarios. Como este señor dice: "Un gran reto democratico"

#7 jordi, ,, 14/10/2014 - 21:36

Nada de pas enrere.
Este nuevo escalón nos propulsará al hiperespacio.
(Sobre todo a algunos... ja ja ja...)