Publicitat
Política · 17 de Juny de 2014. 20:39h.

CDC “dóna per fet” que C's i UPyD assumeixen el dret a decidir

El líder liberal europeu envia una carta a Mas dient que condemnarà públicament qualsevol que demani el seu arrest

CDC “dóna per fet” que C's i UPyD assumeixen el dret a decidir

Una captura d'imatge d'un tweet de Ramon Tremosa

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha donat per fet que Ciutadans (C’s) i UPyD assumeixen el dret a decidir amb la seva entrada a la formació de l’Aliança de Liberals i Demòcrates Europeus (ALDE).

CDC ha emès un comunicat de premsa afirmant que “el Grup Parlamentari dels liberals i demòcrates al Parlament Europeu, l’ALDE, ha aprovat, a instàncies de CDC, PNB i N-VA un document que avala el dret a decidir de nacions com Catalunya el País Basc o Flandes”, afegint així que “qualsevol partit que s’integri a l’ALDE assumeix aquest document”.

També han apuntat que el president dels liberals europeus, Guy Verhofstadt, ha enviat una carta al president de la Generalitat, Artur Mas, “per donar-li suport i avisar que el grup ALDE condemnarà públicament tots aquells que en demanin l'arrest” arran del procés sobiranista.
 
El comunicat de Convergència també afegeix que el grup liberal “crearà un grup de treball format pels 6 eurodiputats de CDC, PNB, N-VA i els diputats que s'hi vulguin afegir, que basarà la seva tasca en defensar el dret a decidir”, assenyalant que “per donar rellevància a aquest grup de treball, el seu president també serà nomenat vicepresident del grup parlamentari ALDE”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 ramon, barcelona-c, 18/06/2014 - 11:26

El sr Cuní es un desinformador important .Una de les técniques habituals que no es l'únic a utilitzar es la teoria igualatoria,a tot arreu es igual ,diu .Te molt clar les imperfeccions própies li costa molt veure les alienes segueix fil per randa les indicacions del Godó com en M.Carol Vanguardia

#9 ALVAR TriBorn Catatonic, Bcn Españolaza, 18/06/2014 - 10:30

En e-noticies y sus comentaristas queda patente que los indepes sois humo virulento y pasajero. Representais menos del 20% de los comentarios. Jajaja jejeje jijiji jojojo jujuju

#9.1 Jesús, Murcia, 18/06/2014 - 17:33

Por eso los partidos soberanistas DOBLAN en votos a los unionistas, jajaja jejeje jijiji jojojo jujuju

#8 Vlac, Barcelona, 18/06/2014 - 07:20

Cuando un partido hace un comunicado faltando a la verdad y encima se lo cree, es que está en la decadencia total.

#7 DLM, Barcelona-España, 18/06/2014 - 05:24

Nuevamente mienten y están tan acostumbrados que ni se sonrojan. Qué casta de indeseables.

#6 jotaeme, Mataró, 17/06/2014 - 23:49

Nadie cree ya a CDC y menos al Tremosa.