Política · 24 de Maig de 2014. 16:47h.

CDC evita exhibir Carretero

L’aportació més visible de Reagrupament a la campanya de CiU ha estat la furgoneta

CDC evita exhibir Carretero

Una imatge de la furgoneta de Reagrupament, a Martorell

El líder de Reagrupament, l’exconseller amb el tripartit Joan Carretero, no ha participat en cap dels actes electorals i mítings que ha fet CiU durant la campanya de les eleccions europees que va acabar ahir, tot i l’acord que el seu partit té amb CDC.

Al llarg de la campanya electoral sí que s’ha pogut veure una furgoneta amb el logotip de Reagrupament, acompanyant la caravana electoral de CiU. Qui també ha fet acte de presència en alguna ocasió ha estat la número dos de la formació independentista, Ruth Carandell. El partit de Carretero i Convergència van establir un acord d’associació mitjançant el qual poden presentar-se conjuntament en unes eleccions com per exemple les europees d’aquest diumenge. De fet, Reagrupament ha situat en la tercera posició de la llista de CDC a la seva candidata, Montse Ayamí.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Puigcerdà, Puigcerdà, 25/05/2014 - 16:30

Falta desar-rotllar la noticia.
Carretero te que reposar, no fa gaire va tenir un infart al cor molt greu i te que fer un cert repòs i com podeu entendre, un míting o una campanya electoral no es la millor manera.
Abans de llençar una noticia com aquesta, pregunteu a l'afectat, gracies.

#5 BEJOTA, bcn, 25/05/2014 - 12:41

"¿Qué interés tendría, pues, separarse de España y de la UE para acabar relegados a un club de inferior división [la EFTA, como propone ERC, o en su defecto, el EEE] en el que además sus socios son meros socios pasivos, que deben por tanto obedecer a los del club al que antes pertenecías?"

#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 25/05/2014 - 00:53

Hacen bien. La experiencia ha puesto en evidencia que Carretero es gafe. Todo lo que toca, se casca. Ahora bien, si yo fuera Carretero tampoco metería mano en la campaña de CiU. Así, al menos, no le podrán dar la culpa a él si resulta un fiasco como auguran algunos profetas.

#3 Roger, L'H, 24/05/2014 - 19:23

Doncs jo em decanto per CIU xk reagrupament els hi dona suport. Sino votaria ERC o ICV

#2 susy, Vilablareitx, 24/05/2014 - 18:54

A los fracasados mejor mantenerlos a oscuras. Luego ya tendrán su carguito pero en campaña que no se vean.