Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2013. 16:45h.

CDC fa campanya en castellà a favor de la independència

Per intentar "eixamplar la majoria pel dret a decidir"

CDC fa campanya en castellà a favor de la independència

Una imatge del cartell

Convergència (CDC) ha presentat una nova campanya per assolir més adeptes al procés sobiranista català. La iniciativa, sota el lema "Orgullós de les seves arrels. Orgullós de Catalunya", està adreçada fonamentalment a la població vinguda d'altres terres de l'Estat.

En aquest sentit, el cartell de la campanya és la fotografia de tres generacions de catalans, un jubilat originari de Galícia, la seva filla i la néta. "A Cornellà és el gallec. Al poble és el català" és el text que acompanya la imatge.

El secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, ha assenyalat que "el nostre objectiu és eixamplar la majoria pel dret a decidir i l'Estat Propi. El procés serà imparable si és pacífic, democràtic i majoritari".

Lluís Maria Corominas, vicepresident segon del Parlament, ha reblat que "presentem una nova campanya. És una campanya pel dret a decidir, però sobretot per l'estat propi".

La iniciativa disposa de un lloc web, anomenat "Què guanyo jo amb l'estat propi?", on la formació nacionalista pretén respondre els dubtes que plantegin els ciutadans sobre aquest tema.

Publicitat
Publicitat

86 Comentaris

Publicitat
#42 Pere, Lleida, 15/09/2013 - 21:06

Només cal atendre a les paraules de Jordi Pujol per veure que en pensa CIU:

?el hombre andaluz no es un hombre coherente, es anárquico, es un hombre destruido, es generalmente un hombre poco hecho? y ?un hombre que vive en un estado de ignorancia y de miseria cultural, mental y espiritual?.

#41 Faithless, Barcelona, 15/09/2013 - 19:21

Una decisió molt intel·ligent ja que els castellanoparlants de Catalunya, també es beneficiaran de la independència de Catalunya.

#40 BEJOTA, BCN, 15/09/2013 - 16:33

LA GENT DE D'ORIGN NO CATALÁ ,SABEN BÉ ,QUE A CATALUNYA SEMPRE SE'LS HA MENYPREAT .LA RESPOSTA SERÁ LA NORMAL:NO RECOLÇAR L'INDEPNDENCIA

#40.1 Lloimo, Cabrils, 16/09/2013 - 12:58

A Bejota: aixó no es veritat. Tots tenim amics i companys de feina de fora de Catalunya i sempre hem estat i estem bé amb ells. No conec a ningú al meu entorn que hagi menspreat algú per ser de fora de Catalunya, tot el contrari. La campanya de CDC es molt correcta i necessaria.

#39 Cansat d'espanya, Catalunya, 15/09/2013 - 15:06

Voler alliberar Catalunya del jou espanyol, sicaris disfressats a sou de l'estat, li diuen crear odi.
Xato, QUE HEM DEIXAT DE SER IDIOTES !!!

#38 Xavi, Barcelona, 15/09/2013 - 14:29

Totes les campanyes publicitàries polítiques de la Generalitat que costen milions públics (i que serveixen perquè tinguem pitjors hospitals i escoles) van dirigides a crear odi i a ocultar que compartim un país que es diu Espanya, que entre tots hem de millorar.