Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2014. 14:12h.

CDC fa pinya amb Mas

Turull: "Tenim un número 1 que és absolutament indiscutible"

CDC fa pinya amb Mas

Turull

El president del grup parlamentari de Convergència i Unió, Jordi Turull, qualifica de gest que l'honora el fet que Oriol Pujol Ferrusola abandoni la secretaria general de Convergència Democràtica i l'escó de diputat al Parlament.

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Turull no s'ha mullat sobre el substitut de Pujol, però ha deixat clar que parlaran amb molta gent, tot i que no faran primàries. “El que tothom té clar ara és que hem d’afrontar amb totes les garanties aquesta tardor tan important que hi ha”, ha indicat.

“No serà una cosa de despatx a porta tancada entre tres o quatre, sinó que justament per això que jo deia abans, la reflexió que jo feia abans, aquí es parlarà amb moltíssima gent”, ha afegit.
 
“Nosaltres a Convergència tenim un número 1, que és absolutament indiscutible, que és el president Mas. Ho dic per si algú diu: ‘escolti, que altres partits, perquè ho he sentit en algun lloc, han fet aquest tipus de procés, han fet l’altre’. Escolti, el número 1, i crec que no només a Convergència, sinó més enllà de Convergència, el nostre número 1 indiscutible és el president Mas i estem tots al seu costat”, ha deixat clar.
 
El dirigent de Convergència no veu cap comparació entre el cas d'Oriol Pujol i el de l'alcalde Torredembarra, també imputat en un procés de corrupció: “Bé, primer són casos molt diferents; la visualització que té el secretari general d’un partit o del primer partit de Catalunya i l’amplificació que qualsevol cosa que passi se li dóna, no té res a veure amb això”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, bcn, 15/07/2014 - 17:03

El financer Oliver Rothschild adverteix que el projecte secessionista de Mas "no és gaire atractiu per als inversors"
Nou advertiment sobre els efectes negatius dels plans independentistes impulsats des de Catalunya.

#3 Papaluna, Barcelona, 15/07/2014 - 15:14

Què hauríeu de dir, si no...?

#2 unborreguuu, de poble, 15/07/2014 - 14:39

té tota la raó EL senyor Turull: el senyor MAS es INDISCUTIBLE....INDISCUTIBLE EN PERDRE ESCONS ...i esperi que això encara no s'ha acabat hahahaha.....

#1 Tuturull, Lleida, 15/07/2014 - 14:24

Rull, Turull, Homs i Puig. Els homes que van alimentar una bèstia que ara no poden controlar.

Ben aviat formaran part de la història més fosca de Catalunya. El Pinyol comença el seu procés de putrefacció...