Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2013. 12:43h.

CDC fa pinya amb Unió

Turull defensa que "tots els passos de la transició nacional els estem fent juntament"

CDC fa pinya amb Unió

Turull, en una foto d'arxiu

El president del grup de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha afirmat que "anem absolutament a l'una amb Unió. Tots els passos que estem fent en aquest estadi de la transició nacional i el dret a decidir els estem fent juntament".

En una entrevista a El món a RAC1, el dirigent de CDC ha expressat que "la gent al final veurà que només anem a l'una perquè el que compta són els fets. El que sempre hem posat per davant és posar-nos d'acord en el sentiment majoritari del poble de Catalunya".

Turull ha recordat que "el programa electoral era molt nítid i molt clar" i ha expressat que l'article de Duran "s'ha de llegir amb tota la seva profunditat. Jo em quedo amb el titular que amb el pas que estem ara, que és el més transcendent, el de la consulta, el compromís és nítid, clar i exprés".

El president del grup parlamentari de CiU creu que el líder d'Unió "fa una crida per veure si, a l'altra banda, es mouen d'una vegada perquè l'immobilisme és total. De fet, el 20 de setembre de l'any passat, l'Estat espanyol va tancar la porta".

Finalment, ha assenyalat que una tercera via "no només depèn dels catalans, també depèn d'altres forces i, a l'altre costat, si una cosa s'imposa és l'immobilisme. De moment, hem de ser capaços de fer moure aquest immobilisme per la consulta".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 anonim, Mataro, 24/09/2013 - 20:11

jajajajajaj turull, jajajaja

#11 Stefan Zweig, bcn, 24/09/2013 - 19:50

"...he visto nacer y expandirse ante mis propios ojos las grandes ideologías de masas: el fascismo en Italia, el nacionalsocialismo en Alemania, el bolchevismo en Rusia y, sobre todo, la peor de todas las pestes: el nacionalismo, que envenena la flor de nuestra cultura europea".
Stefan Zweig..

#10 Consultor, Molins, 24/09/2013 - 18:45

Tu Tururull, nos lo creemos todo, todo y todo, porque lo que ha dicho el Duran es porque se habia metido dos cervezas sin frutos secos y se le habian subido a la calva, pero acaso crees que somos tontos, como puedes decir esa tonteria, dimite de inmediato!!!

#9 joan, manresa, 24/09/2013 - 18:43

El Casal,18,35 h.--¡¡ Dons vagui amb compte que aquesta pinya no s'esverli i li vaguin cayent els pinyonets..!!! Estan jugant amb foc o no saben on van.,o lo que potser sigui pitjor,pensen igual qué en Duran..,poca broma Sr.Turull.Començem a tenir dubtes de las "intencions".Car els sortiría elect

#7 Montserrat Vila, Catalunya, 24/09/2013 - 15:25

Si és així, i no ho dubto, CDC sempre ha de seguir els postulats de Duran que és qui durà la negociació a Madrit i el qui ens imposarà la submissió a espanya, i, com es demostra dia a dia, és qui marca l'agenda i les actuacions de CDC. Tinc clar que a casa meva heu perdut dos vots per covards.