Publicitat
Política · 5 de Març de 2012. 15:34h.

CDC fa pinya amb Xavier Solà

El número dos de Convergència creu que Mascarell "no ha de prendre mesures"

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha defensat el secretari general del Departament de Cultura, Xavier Solà, i creu que el conseller Ferran Mascarell "no ha de prendre mesures" després que El País hagi publicat que el número dos de Cultura havia cobrat 193.000 euros de l'ACM.

En aquest sentit, el número dos de CiU ha apuntat que "al senyor Solà li pertoca explicar les coses que ha anat fent en l'àmbit professional. Crec que és el que ha intentat fer amb aquest mitjà de comunicació més enllà que després s'agafen tangencialment"

D'altra banda, sobre la dimissió de l'exsecretari general de l'Associació Catalana de Municipis, Josep Maria Matas, Pujol ha defensat que "ara per ara s'ha de demostrar que hi ha una cosa mal feta". "Sembla que hi ha un excés d'insinuació per suposar que hi ha un sol proveïdor", ha afegit.

Solà, al costat de Mascarell, en una foto d'arxiu

Pujol, durant la roda de premsa

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Eduard Punxet, Reus, 05/03/2012 - 20:56

65 factures de menys de 3000 euros un 29 de desembre. Fa tanta pudor. La merda ja no deu cabre enlloc.

#8 pere, Barcelona, 05/03/2012 - 20:04

L'explicació de l'hereu es senzillament GENIAL. BONISSIM. Ja ho he dit moltes vegades: ESTAN CONVENÇUTS que ens ho empassem tots, es a dir, que som imbècils.

#7 Benet, Cat, 05/03/2012 - 17:13

Sr. Oriol Pujol quan calla està molt millor, de moment molts catalans estem avergonyits del tracte que té CYU amb els corruptes a sou del nostre govern català. Això no és el govern dels millors, sino dels millors en pífies

#6 agnès ventosa, barcelona, 05/03/2012 - 17:11

el privilegi del seus llocs de treball porta implícita l'obligació de donar explicacions. Si no volen donar-les haver triat vendre frankfurts... o treballar a Lapònia.
Prou corrupteles!!!
DIMISSIONS JA !!!

#4 Eduard, bcn, 05/03/2012 - 16:29

Quin cinisme! Quan un nomena una persona secretari general d'un Departament del govern el seu "àmbit professional" esdevé una qüesió pública. El que ha fet en Xavier Solà no requereix d'una explicació per part seva, sinó que urgeix una explicació i rectificació per part del govern!!!