Publicitat
Política · 25 de Juny de 2009. 10:13h.

"CDC ha neutralitzat López Tena i Tremosa"

Isabel-Clara Simó lamenta que "quedin atrapats per la màquina que és la burocràcia"

"CDC ha neutralitzat López Tena i Tremosa"

Tremosa, amb Mas i Duran en una imatge d'arxiu

L'escriptora Isabel-Clara Simó ha manifestat en un article d'opinió a l'Avui que "lamento que López Tena sigui ara assessor jurídic del govern de la Generalitat de Catalunya i que Ramon Tremosa sigui europarlamentari. I ho lamento perquè els aprecio i els he seguit i sé que estaven fent una tasca formidable, realment formidable".

"Són dos homes clau, l'un militant de Convergència i l'altre un independent proper a Convergència. Però ara ocupen càrrecs o llocs oficials, i malgrat la seva intel·ligència, quedaran inexorablement atrapats per la màquina, aquella demolidora mola que és la burocràcia. Convergència, en absorbir-los, els ha neutralitzat. Tant se val que sigui Convergència o qualsevol altre partit".

"López Tena i Tremosa podien menar un projecte nacional, i ho havien de fer des de la base, des de la ciutadania. I ara els hem perdut com a tals. Tanmateix, m'alegro en compensació, que la CUP s'hagi decantat per no presentar-se a eleccions, ufff!", conclou l'escriptora

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Juan, Barna, 27/06/2009 - 21:06

Bien hacen los de CDC en controlar al López T. pues es un tio peligroso por la cantidad de sandezes que dice. Respecto al Tremosa, es algo más comedido pero, finalmente, resulta como si fuese "ni chicha ni limoná".

#6 plataforma projecte pais, Barcelona, 25/06/2009 - 20:52

ES MES QUE PATETIC...

#5 Alèxia, Manlleu, 25/06/2009 - 14:36

Vaja una carodista!

#4 Indigeta, Cipsel.la, 25/06/2009 - 14:35

El que digui la Clara Simó no te cap interés...si fins i tot va defensar al Dr. Reguant!!

#3 Floreros, versus Presidència Gencat, 25/06/2009 - 13:36

A.P. (Barcelona) 11:15. ¿Compares la joguina de càrrecs (o poltrones, menjadores) sense cap poder real (floreros decoratius) a on CiU ha col·locat a Tremosa i L. Tena..., amb el poder, projecció i atribucions d una presidència de la Generalitat ??