Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2012. 13:40h.

CDC hi veu una conspiració

Turull atribueix les notícies de la trama de les ITV al pacte fiscal

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha relacionat l'aparició de diverses informacions durant els últims dies sobre la presumpta trama de les ITV amb l'aprovació dimecres passat al Parlament del pacte fiscal. "Es fa un brou barrejat amb temps molt calculats, i l'ingredient principal és una cosa que es diu pacte fiscal. Són moltes casualitats", ha assegurat.

Turull ha convidat Oriol Pujol a aprofitar la seva compareixença a la comissió d'Afers Institucionals per a "donar explicacions" sobre el cas de les ITV, després que diversos diaris publiquessin que un informe d'Hisenda situa el polític convergent com "col·laborador necessari" d'una trama per obtenir fraudulentament l'adjudicació de les Inspeccions Tècniques de Vehicles (ITV) a Catalunya.

Per la seva banda, el secretari general de CDC ha manifestat que coneix empresaris de la suposada trama que pretenia arreglar l'adjudicació d'estacions de la inspecció tècnica de vehicles (ITV), encara que ha afegit que "lamento que algun dels que jo conec pugui referir a mi en els termes en què ho fa. Em genera un punt de disgust".

No obstant, ha negat que el seu partit i ell tinguin cap tipus de relació amb la trama de les ITV que recull el sumari del cas Campió. "Se'm bateja com a col·laborador necessari. Ni col·laborador ni necessari", ha etzibat.

Finalment, Oriol Pujol ha defensat que "no conec l'abast del sumari" del cas que investiga el Jutjat d'Instrucció número 9 de Barcelona, ja que no està imputat ni ha estat citat a declarar com a testimoni.

Turull, amb Pujol i Corominas, al finalitzar la comissió
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 guillem, bcn, 30/07/2012 - 13:46

Sí, home, sí. No faltava més! Tots els processats de CiU de tots els temps són uns pobres xais immolats a l'altar de la pàtria catalana!

#19 trifàsic, barcelona, 28/07/2012 - 23:48

Si home, és tan sibil.lí aquest pacte que han fabricat una bomba per fer saltar "el polític més perillós de Catalunya". Per cert, diuen que CDC no s'ha aprofitat del Palau. Pitjor, es van aprofitar dels ciutadans en donar la concessió a Ferrovial a canvi de comissions al partit, via Millet.

#17 Jordi, Manresa, 27/07/2012 - 22:55

Que es deixin de punyetes i que ajudin a declarar la independència de Catalunya ara que el pacte fiscal ja està mort i enterrat per Montoro.

#16 Josep Portero, Terrassa, 27/07/2012 - 21:13

¡CONSPIRANOIAAAAAAA!

#15 Pepe, Barcelona, 27/07/2012 - 20:54

Conspiració? Jajajajaja No em facis riure Turull.