Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2010. 13:56h.

CDC i UDC esquiven la crisi

Pelegrí: "la meva aposta és per un projecte, no per un número a la llista"

El president de CiU i líder de CDC, Artur Mas, i el secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, han coincidit aquest dissabte en la inauguració de la Fira de la Candelera, a Molinns de Rei, i han evitat qualsevol símptoma de crisi o tensió entre els dos partits per l'elaboració de les llistes de CiU per les eleccions catalanes i sobre el lloc que ocuparà Pelegrí a la llista de Lleida.

En declaracions conjuntes als periodistes, Mas ha dit sobre els candidats que "són persones amb experiència; alguns són cares noves i se'ls dóna ara una gran responsabilitat. Són persones que han aguantat la travessia al desert i ara faran un bon paper" .

Sobre la posició de Pelegrí a la llista de Lleida, ha afirmat que "estem fent el que hem fet en anys anteriors. La meva intenció és que [Pelegrí] figuri en un lloc destacadíssim en la candidatura de Lleida, en què el número dos correspon a Unió Democràtica. Es tracta de sumar entre tots".

De la seva banda, Josep Maria Pelegrí ha utilitzat el mateix to conciliador i sense tensions, i ha indicat que "la meva aposta és per un projecte, no per un número a la llista". Ha afegit que "he estat sempre a disposició d'Unió Democràtica, de la federació i d'Artur Mas. El lloc és indiferent. Jo vull treballar per un projecte, el de CiU i el de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 dani, cornellà, 07/02/2010 - 21:20

MENOS MAL QUE LLEGA UPYD.

#3 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 07/02/2010 - 17:48

Esquivar la crisis?. Ellos nunca han tenido clisis, solo un poco cuando los de CiU perdieron el Gobierno de la Generalitad. Los que cada vez estamos más hundidos somos los currantes. Pero eso no es cosa digna de tener en cuenta.

#2 Indigeta, Cipsel.la, 07/02/2010 - 12:12

No poden esquivar una crisi que només existeix en les mens de les veus a sou de Nicaragua.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 07/02/2010 - 11:49

Mientras se muestran tan conciliadores y evitan, sobre todo, hablar de lo que nos interesa a los ciudadanos como la crisis,
Mas y Durán afilan sus dagas.
CdC y UDC siempre han sido fervientes
seguidores de Maquiavelo y aspirantes a Príncipes