Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2014. 17:09h.

CDC i Unió voten diferent sobre l'avortament

Els diputats socialcristians voten a favor del projecte Gallardón

CDC i Unió voten diferent sobre l'avortament

Una imatge de Josep Maria Pelegrí, Antoni Teixidó i Jordi Turull

El ple del Parlament de Catalunya ha debatut aquest dijous una moció presentada pel PSC que demanava al Govern espanyol la “retirada immediata de la tramitació” de l’Avantprojecte de Llei sobre l’avortament. En la votació els diputats d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) han votat diferent respecte els de Convergència.

En aquests tipus de temes els diputats de la federació nacionalista tenen llibertat de vot, i els d’Unió han votat en contra de la retirada de l’avantprojecte de llei impulsat pel ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón.

Els diputats del Partit Popular de Catalunya (PPC) també han votat en contra, mentre que els de Ciutadans (C’s) s’han abstingut. La moció s’ha aprovat amb els vots favorables del PSC, ERC, ICV – EUiA i la CUP.

Concretament el punt que s’ha tractat era una moció subsegüent a la interpel·lació al Govern sobre els drets de les dones, que també plantejava, entre d’altres aspectes, la derogació de la reforma del mercat laboral.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 laila, bcn, 14/02/2014 - 08:32

I als de la conferència episcopal, a veure quan se'ls acudeix excomulgar també al pederastes, als corruptes, els malversadors, als defraudadors, als que fan fora la gent de casa seva, etc. etc.

#5 laila, bcn, 14/02/2014 - 08:30

Tots aquells del PP se'ls caurà la cara de vergonya quan algú desvetlli la gent que ha avortat dins el seu partit. Passa com el divorci, no el volien i ara són els primers a pujar al carro. Què falsos !!!!

#3 Pere, BCN, 13/02/2014 - 20:46

Tot i que no comparteixo moltes opinions d'unió, més ben dit d'en Duran, com a mínim a CiU es permet que en temes que hi ha diferents veus en un tema hi hagi llibertat d'opinió, ja sigui per bé o mal. Cosa que en certs partits de l'esquerra no passa. Oi Navarro.

#2 BEJOTA, BCN, 13/02/2014 - 18:29

Plataforma 'Catalunya sense Europa" No!'
Por a represàlies per posicionar-se en contra de la independència
Des de la plataforma Catalunya sense Europa, No! asseguren que alguns empresaris que van signar la declaració en què advertien de les "nefastes conseqüències" d'una hipotètica secessió

#2.1 BEJOTA, BCN, 13/02/2014 - 18:30

L'AVORTAMENT ,ÉS COSA A PART .

#2.2 maki, Bcn, 13/02/2014 - 19:29

I què te a veure l teu comentari amb l avortament?
Els nacionalistes espanyols sempre igual! Ho comentes l tema d la notícia o calles. Ah! Q a C's no us posicioneu d res no sigui ESP-CAT x no perdre vots... Sempre m oblido q sou uns oportunistes hipòcrites i lerrouxistes. AVORTAMENT LLIURE