Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 19:00h.

CDC imposa a Unió els caps de llista

Convergència situa l'alcalde de la Seu per davant del secretari general d'Unió

CDC imposa a Unió els caps de llista

Felip Puig, amb Josep Mª Pelegrí, en l'acte d'Artur Mas a la Vall d'Hebrón

Convergència ha tallat de soca-rel el debat sobre si el secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, podia encapçalar la candidatura per Lleida a les properes eleccions al Parlament. CDC ha aprovat aquest divendres la proposta de presentar l'alcalde de la Seu d'Urgell Albert Batalla per Lleida; el president de la Diputació Josep Poblet per Tarragona; i l'alcalde de Figueres Santi Vila per Girona.

Felip Puig i Lluís Corominas han estat els homes designats per Artur Mas per a tancar la proposta que les federacions territorials de Convergència fan a CiU per encapçalar les llistes a les properes eleccions al Parlament.

Els dos dirigents del partit han començat la jornada amb una reunió extraordinària de les executives de la federació de CDC del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. La persona que han proposat les dues federacions per encapçalar la llista és Josep Poblet que, en roda de premsa, ha manifestat la il·lusió que li fa el nou repte i ha assegurat que “ara per ara em mou el convenciment de poder contribuir a la forta transformació que el país necessita”.

Les següents executives que Puig i Corominas han reunit han estat les de l’Alt Pirineu i Lleida. I aquestes executives han proposat Albert Batalla com a nou número 1 per aquesta demarcació. Per l’actual alcalde de La Seu d’Urgell “aquesta candidatura suposa un repte de país per guanyar les eleccions i fer possible així el canvi necessari a Catalunya; un canvi protagonitzat per la gran majoria, que doni estabilitat al país, protagonitzat pel rigor i, alhora, per la il·lusió que creiem que CiU pot encapçalar”.
 
La darrera reunió d’aquesta marató és la que s’ha dut a terme a Girona, on els seus membres han proposat Santi Vila com la persona idònia per encapçalar la llista. Vila, que s’ha definit com a home persona compromesa amb l’interès general, ha recollit el guant de la feina feta: “la política  requereix una actitud d’humilitat, seriositat, polítics poc excèntrics, eficients i capaços de diagnosticar els problemes i donar resposta. I aquesta és l’actitud que recullo i comparteixo”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 sulfuro sulfuro, Barcelona, 06/02/2010 - 13:12

Pere Es verdad.Se parece muchísimo.
Durán aceptará lo que sea con tal de que huela una posible cartera (ministerial)
en Madrid
No tiene que ver pero desde ahora no cesaré
de Repetir: ¿Hasta cuándo c. nos tomará el pelo el TC con la sentencia Estatut?

#8 Roc, Terrassa, 06/02/2010 - 12:25

Amb tot això no hi ha cap conflicte entre CDC i Unió, ja que el pacte acordat entre els dos partits determina que els caps de llista de les circumscripcions de Girona, Lleida i Tarragona a les eleccions al Parlament català són decidits per CDC.

#7 pere, bcn, 06/02/2010 - 10:02

jajajajajaj s'assembla a jimenez losantos!!!!!!!!!!!

#6 Fonso, Girona, 06/02/2010 - 01:50

A Reagrupament es barallen per quina es la forma mes democràtica de fer les llistes. A Convergència ni hi han problemes, a DIT

#5 Duran, BCN, 06/02/2010 - 00:23

unio com sempre a llepar ...roda