Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2014. 22:24h.

CDC insta el Govern del PP a "no impugnar la consulta"

Rull emplaça “a tenir altesa de mires i a no fer res”

CDC insta el Govern del PP a "no impugnar la consulta"

Una imatge d'arxiu de Rull amb Lluís Corominas

El coordinador nacional de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Josep Rull, ha instat el govern espanyol que “no impugni una llei que té l’aval del Consell de Garanties Estatutàries i que és perfectament constitucional i estatutària”.

Rull també ha emplaçat “a tenir altesa de mires i a no fer res” davant l’aprovació de la llei de consultes i del decret de convocatòria de la consulta del 9-N. Ho ha dit durant la visita que ha fet a les festes del barri de Sants de Barcelona.
 
El dirigent de CDC ha dit que el Govern espanyol hauria de veure la consulta “com a una oportunitat i no un problema”. En aquest sentit, el número 2 de Convergència ha lamentat que des de Catalunya “donem solucions, mentre que des de Madrid el Govern espanyol genera problemes”.

“La solució són les urnes, és la llei de consultes, és el decret de convocatòria i els problemes són la impugnació constant i permanent d’absolutament tot”, ha afegit.

Sobre la possibilitat que el Tribunal Constitucional (TC) tombi la llei de Consultes i la convocatòria de la consulta, Rull ha assegurat que malgrat que “hi haurà moltes institucions que hi diran la seva, la decisió final l’acabarem prenent des de Catalunya mateix. I en això hi coincidim tots,  Govern i el conjunt de formacions polítiques”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#28 Jordi Esplugues, Esplugues, 29/08/2014 - 15:23

Impossible. .a l'Estat perviu l'esperit de l'article 33 del Fuero de los Espanyoles. Les llibertats no poden exercir se si van contra la unitat del espiritu nacional y la indivisible nacion española!
Algú encara te dubtes que hem de sortir per cames ???

#27 Atur Mas, hay mucho paro y el govern dels, millors és un nyap, CLARO!, 29/08/2014 - 15:12

Ara ho entenc tot: Un clar exemple d'alçada de mires i de no fer res és precisament... el desgovern dels millors!. Ni reducció de l'atur a la meitat, ni pacte fiscal, ni reactivació de l'economia, una sola llei aprobada en 4 anys i fum, molt fum en totes les seves propostes...vul dir retallades!

#26 jordi, ,, 29/08/2014 - 12:20

Piden altura de miras los que quieren la independencia para no tener que seguir contribuyendo en España

#25 Corps, Bcn, 29/08/2014 - 12:04

Aquestos dos semblan perot i mandinga! Hay que ser bu...para pedir que el estado no haga nada! En qué galaxia viven! Ah si!!!en butifarrolandia!!!

#24 GerardBou, Barcelona, 29/08/2014 - 11:14

Claro que si , señores de ciU: y de paso pidanle tambien a la UDEF que no impute ni investigue Mas a la Famiglia Pujolone y a los deMas complices que van a ir saliendo en el caso de mayor expolio conocido a los catalanes: que tengan altura de miras con el pobre viejecito.