Publicitat
Política · 31 de Gener de 2014. 13:33h.

CDC intenta contrarestar el discurs de la por

Dirigents del partit es reuniran amb grups de 10-15 persones per donar "arguments a favor de l'Estat propi"

CDC intenta contrarestar el discurs de la por

Rull amb Corominas, presentant un dels cartells

Convergència ha presentat una nova campanya a favor de la consulta -amb els eslògans "Sí, vull votar", "Sí, vull decidir el nostre futur", "Sí vull, construir un nou país" i  "Sí vull, ser optimista"- que servirà per debatre el "discurs de la por". "Davant de la política de la por i les amenaces, nosaltres construirem aquest espai d'optimisme, d'esperança i de confiança amb nosaltres mateixos", ha argumentat.

El secretari d’Organització del partit, Josep Rull, ha explicat que durant la campanya se celebraran actes públics i també "actes de qualitat", que reuniran entre 10 i 15 persones, per donar "arguments a favor de l'Estat propi".

També ha apuntat que, en aquesta primera fase de la campanya, hi haurà una furgoneta que "recorrerà les comarques catalanes per recollir el testimoni dels catalans que creuen en la democràcia i volen construir un país millor". Amb el material que aconsegueixi, CDC realitzarà la segona part de la campanya.

Rull s’ha mostrat convençut que "si hi ha una immensa majoria de ciutadans que vol votar, Catalunya votarà. Col·lectivament som capaços de fer grans coses, de guanyar el nostre futur". "La consulta no és un problema d’il·legalitat, és una qüestió de voluntat política", ha afegit.

Finalment, Convergència vol que el president de la Generalitat, Artur Mas, "tingui un paper molt institucional". "Durant aquesta primera fase tindrà un paper rellevant", ha conclòs.

Cartells

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 rectificando, BCN, 01/02/2014 - 07:58

CDC intenta contrarrestar el discurso realista

#5 angelito, barcelona, 31/01/2014 - 18:42

Meter a su mujer en la Generalitat también ha sido una quëstió de voluntat política de Rull.

#4 Lluís, bcn, 31/01/2014 - 15:53

Foten autèntica pena.

#3 Atur Mas que hay mucho paro, i les beques menjador anulades!, 31/01/2014 - 15:11

Convergents, us heu equivocat del títol del cartell. Havia de ser: "Sí, Rull" donat que al fracassat de president que tenim li queden 4 dies. Ni reactivació económica, ni atur a la meitat, ni lleis en favor de PIMES i del teixit industrial, retallades i 4%... el bagatge del govern dels millors!

#2 valencia, valencia, 31/01/2014 - 14:36

el dsicurs de la por? o es el discurso de la realidad?? que ofrecen ante este discurso?? tapemonos los ojos y hablemos de optimismo esperanza y confianza que queda bonito pero bastante etero