Política · 19 de Novembre de 2012. 13:06h.

CDC interposa dues querelles contra El Mundo

Artur Mas i Jordi Pujol s'han querellat contra el diari per "un delicte d’injúries i calúmnies"

CDC interposa dues querelles contra El Mundo

Jordi Pujol i Artur Mas

Convergència Democràtica de Catalunya ha interposat dues querelles al Jutjat de Guàrdia de Barcelona: una interposada pel president Artur Mas i una altra interposada pel president Jordi Pujol, per "un delicte d’injúries i calúmnies" en relació a les informacions falses publicades pels periodistes del diari El Mundo, Eduardo Inda i Esteban Urreiztieta, i l’empresa editorial del diari El Mundo, Unidad Editorial S.L.U.
 
En un comunicat, la formació s'expressa que "ambdues querelles posen de manifest que tot allò publicat al diari El Mundo no només és mentida, sinó que pretén lesionar greument l’honor del president Artur Mas i del president Jordi Pujol amb la intenció clara de perjudicar tot allò que representen, dins d’un context electoral".
 
"Tant el president Artur Mas com al president Jordi Pujol -afegeix-, conjuntament amb Convergència Democràtica de Catalunya, estan disposats a arribar fins a les darreres conseqüències en aquest procés per tal de defensar l’honorabilitat i el bon nom d’ambdós presidents".
 
En aquest sentit, expliquen que "les querelles també es reserven el dret a dirigir l’acció penal i civil contra els que poguessin resultar imputats en qualitat d’autors o inductors de les mentides i falsedats publicades pel diari El Mundo".

Finalment, CDC ha anunciat, tal com ha avançat e-notícies, que "en les properes hores Felip Puig i Godes també interposarà una querella per les informacions publicades avui, també pel diari El Mundo".

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#33 perugio, barcelona, 19/11/2012 - 20:35

El no poder demostrar que no existe una cuenta en Suiza a nombre del Sr.Mas no implica que no existe porque son númericas y por otra parte en esas cuentas hay cajas con acciones de empresas en Májico Y Argentina y ......

#32 perugio, barcelona, 19/11/2012 - 20:32

Una lectura atenta de la querella evidencia que el informe del Mundo es verdad en su mayor parte con errores puntuales.Implicitamente se reconocen hechos.

#32.1 contdown, Barcelona, 19/11/2012 - 20:48

Sobretot si la lectura atenta la fas al diari El Mundo, a on, per cert el jutge va condemnar a 2 periodistes per injuries

#31 Antoni, La Pobla de Segur, 19/11/2012 - 19:18

Tenia raó el jubilat !!!! Molts esteu cagats de por!!! Sabeu que les forces sobiranistes treuran més de les 2/3 parts d'escons i que Cat. marxarà decidida cap a l'Estat propi. Quina decepció més gran heu tingut al veure que l'editorial de El Mundo abaixa les orelles dient que no podrà probar res

#30 BEJOTA, BCN, 19/11/2012 - 18:50

QUAN ERAN PESSETES, EL SR. PUJOL 'SENVOLICÁ AMB LA SENYERA ;COM AR ES TRACTA D'EUROS EL SR. MAS HA TRIAT L'ESTELADA.ARA VEUREM SI"EL MUNDO" FALT A LA VERITAT O ÉS DE DEBÓ.WAIT AND SEE...

#29 Ramon, barCiUlona, Vaduz, Ginebra i Lausanne, 19/11/2012 - 18:18

ei, ei, ei, i llavors per a què són, els 3,5 milions d'euros que el jutge del cas Palau els ha fet pagar com a fiança a la banda del mariachi de CDC ?.