Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2009. 18:22h.

CDC justifica Agustí Colomines

Felip Puig atribueix les seves declaracions a "la inquietud"

CDC justifica Agustí Colomines

Felip Puig, amb Agustí Colomines, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha valorat les afirmacions que el director de la fundació Catdem, Agustí Colomines, va fer al voltant dels convenis signats amb la Fundació del Palau de la Música. Puig les atribueix a “la inquietud” que té Colomines en aquests moments “al veure que la seva actuació, que és, ha estat i serà impecable al capdavant de la fundació, es veu amenaçada per falses acusacions i falses suposicions”.

“Des d’aquesta perspectiva", ha continuat Puig, "crec que el que ha intentat és defensar la bondat de la fundació” i demostrar que el PSC “intenta permanentment extendre l’ombra de la sospita i intenta embrutar”.

Ha afegit que els convenis signats amb l’entitat ara fiscalitzada “són legals, els diners han estat declarats i els convenis s’han complert escrupulosament”. Ara, tot “està posat sota l’ombra de la sospita”, i per això “puc entendre que se senti excessivament pressionat per l’acció política d’un partit que està embrutant el bon nom i inclús la moral del país”.

Felip Puig ha recordat que només els socialistes “s’ha demostrat que són els únics que han comès irregularitats al llarg de la seva història. El PSC està intentant arruinar Catalunya econòmicament i també moralment i, per això, és lògic que intenti defensar amb tota fermesa la nostra actuació que ha estat correcta”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mercè, Tàrrega, 18/10/2009 - 22:21

Què fort! CIU també justifica, com fa Colominas, viure del que li han regalat els lladres del Palau. No hi ha vergonya.

#7 testimoni, cat., 18/10/2009 - 02:23

Veien com us defenseu a can ciu els uns als altres, en lloc de fer neteja, us puc dir, que us esteu enfonsant en la merda cada dia mes. Sou iguals que el pp i el psoe, pero en catalá. Colominas, tira de la manta ja ! ! !

#6 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 17/10/2009 - 23:10

Seria tan amable el senyor Colomines d'estirar la flassada. Gràcies.

#5 Jordina, Ivorra, 17/10/2009 - 22:17

I l'Oriol Pujol, ja no surt a defensar al Fèlix Bitllet?

#4 càtar, Barcelona, 17/10/2009 - 21:29

puig, prou de paranoia que feu pena. Voleu dir, sisplau, A CANVI DE QUÈ en Millet (sembla que la F.del Palau no n'estava al corrent) us donava aquestes quantitats cada any.
Després, que en Colomines estiri la manta
que serà ben rebut