Publicitat
Política · 3 de Juny de 2013. 09:14h.

CDC malpensa de Duran

Rull li demana que no "debiliti el discurs històric" de la federació

CDC malpensa de Duran

Imatge de l'entrevista

El Secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, replica en una entrevista a El Periódico el president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que va advertir dies enrere que CiU no havia de tractar d'imitar el discurs d'ERC, atès que l'electorat es quedaria "amb l'original". 

"Vull pensar que Duran no pretén debilitar CiU", afirma Rull al respecte, a més d'afegir en aquest sentit que "el discurs de Convergència a favor de l’Estat propi no és la còpia de qualsevol altra força sinó una conseqüència lògica de la trajectòria històrica de CiU".

"Ens agradaria que en aquest sentit no hi hagués fissures, perquè no ens ajuda, debiliten el discurs històric i la posició actual de CiU", remarca. D'altra banda, demana "marge de credibilitat" per a Xavier Martorell, atès que "ell ha negat en seu parlamentària haver fet cap tipus d’espionatge ni a partits ni a altres persones amb finalitats polítiques".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 militant de CDC, barcelona, 05/06/2013 - 13:14

DURAN no és el meu secretari General: El Proper President i Secretari General de CIu haurà d'esser escollit per tota la militancia amb 1 any d'antiguitat ( per poder votar caldrà demostrar- ho amb els rebuts bancaris pagats en el seu moment no una setmana abans, si no que pactin amb el PP

#10 dimecres, Barcelona, 05/06/2013 - 11:42

Aquesta esquizofrènia de CIU faria petar de riure si no ens hi anés el que ens hi va. CDC, deixeu de fer l'orni. Feu el gran error de creure-us més intel.ligents que els electoros als quals valoreu pel cap baix i no en teniu cap bon concepte.
Sou curtets o us en feu?

#9 carme425, barcelona, 03/06/2013 - 18:30

si no us treieu en Duran de sobre CiU desapareixerà en les properes eleccions. Teniu pa al ull o què?

#8 joan, manresa, 03/06/2013 - 16:46

El Casal,16,35 h.--Per la #4

Maite de Terrassa.--Vosté u dïu en serio o en broma lo del Sr.Rull.,conexem sobradadment el Baix Llobregat,Areas Metropolitanes i " cercanías"per saber el seu "sentiment"electoral.---Dit axó Sr.Rull,el Sr.Duran tambe el conexem,clavar dagues per l'esquena.,no te cura

#7 T Creus, Corruptaluña, 03/06/2013 - 15:05

De sus palabras deduzco que solo piensa en la coalición y en el partido, y no en los casos de corrupción que han salido y esán saliendo en la prensa, aparte de colocar a su esposa en un alto cargo de la Genealitat. Ya saben; en el gobierno de los mejores condenados por casos de corrupción.