Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2012. 22:41h.

CDC nega haver-se lucrat del Palau de la Música

Rull afirma que faran servir tots els mecanismes jurídics "per defensar la seva honorabilitat"

CDC nega haver-se lucrat del Palau de la Música

Rull, amb Figueras i Pujol, en una imatge d'arxiu

Josep Rull, secretari d’organització de Convergència Democràtica de Catalunya, i Francesc Sánchez, coordinador de règim intern de CDC, han comparegut en roda de premsa per defensar "l’honorabilitat de CDC" davant la interlocutòria del jutjat d’instrucció 30 de Barcelona.

Rull ha denunciat "un procediment no adequat" ja que "ens defensem d’una interlocutòria que ens consta que s’ha dictat però de la qual formalment no hem estat informats i que els mitjans de comunicació han rebut abans".  El secretari d’organització de CDC ha afirmat que "Convergència no s’ha lucrat ni del Palau de la Música ni de cap altra entitat i utilitzarem tots els mecanismes jurídics al nostre abast per defensar la nostra honorabilitat".
 
Rull ha assegurat que, en un primera lectura de la interlocutòria, s’observen "elements indiciaris extraordinàriament febles i que no se sustenten en cap element de fet". Per això, ha anunciat que "Convergència presentarà un recurs davant aquesta interlocutòria per desmuntar tots i cadascun dels indicis que són febles".
 
Finalment, ha reiterat que "Convergència, com no podria ser d’altra manera, i com ha vingut fent fins ara, col·laborarà amb la Justícia".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 sAMONTÀ de Dalt, Ciutat de la Justícia, 19/07/2012 - 14:06

L'interlocutòria l'ha llegit en Figueras i,perjudicat com sempre, no l'ha entés.Pobre noi que no sap ni dimitir! Vergonya!

#4 KAStigator, bcn, 19/07/2012 - 11:22

Ya verás, al final habrá sido la señora de la limpieza...

#2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 19/07/2012 - 01:39

No s'ha lucrat, s'ha finançat. Però finançar-se d'aquesta manera, a més d'ilegal, és indigne d'un partit que es suposa ha de defensar la cultura catalana. Heu empastifat una institució molt estimada per molts catalans. Ni sou patriotes, ni sou res.

#1 Realista, Bcn, 19/07/2012 - 00:53

Ni un pam de net. Quina ferum.