Publicitat
Política · 14 de Març de 2016. 14:04h.

CDC nega que hi hagi "dubtes" sobre el seu independentisme

Marta Pascal posa com a exemple "les persones imputades pel 9-N"

CDC nega que hi hagi "dubtes" sobre el seu independentisme

Marta Pascal

La portaveu de CDC, Marta Pascal, ha negat en roda de premsa després de la reunió del comitè executiu del seu partit que reculi amb el sobiranisme. Pascal ha afirmat que “el nostre objectiu és que Catalunya sigui un estat independent i un estat independent a la Unió Europea”.

Preguntada per e-notícies ha insistit que “no hi ha dubtes respecte al nostre compromís” i ha posat com a exemple “les persones imputades per posar les urnes el 9 de novembre”.

Després que Homs admetés que no hi ha "majoria" independentista i que "el ‘tenim pressa’ és una actitud antipolítica" i les declaracions de Josep Rull, que va dir que “a CDC hi cap la gent que votaria no” en un referèndum; Pascal ha dit que “aquí no hi ha cap diferència de criteri”.

La dirigent de CDC ha recordat que “aquest partit va sortir del congrés de Reus amb un missatge molt clar respecte l’Estat propi i tots els passos que hem fet en el full de ruta han estat precisament de cara a donar un futur Estat a aquest país”.

Finalment, ha defensat que “no hi ha cap posició diferent de la que hem tingut fins ara” i ha afegit que “hi ha una voluntat explícita de situar el país on es mereix, que és ser un Estat en el si de la Unió Europea”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 Pepon , Bcn, 15/03/2016 - 00:06

Sobre lo que no hay dudas es sobre vuestra estulticia y el harakiri que os habéis hecho. Vaya cracks. Ni el Messi.

#12 met ferrer, palamos, 14/03/2016 - 19:54

Hus heu fotut en un lio i no sabeu com sortir, mestrestant anar perdent el temps, cat hauria daprofitar per trovar amics a esp. i fer la gran reforma q cal, en 200 anys per primer cop es donen les condicions i despres millorar autogover i financament, podrieu tenir la paella pel manec pero .......

#11 nedland, Roses, 14/03/2016 - 16:33

Els arguments son aplastants jajajaja.....el 9N servira fins i tot per netejar la vaixella jajajaja..mediocres es poc....feu vergonya aliena...feu fastic....marxeu

#10 Dionís, Caldes de M., 14/03/2016 - 16:31

Tothom sap que dins CDC no ni han dubtes sobre el seu independentisme.
On ni han mes que dubtes, evidències, és a fora de CDC, no a dins.

#9 VAN PERDUTS, Barcelona, 14/03/2016 - 16:21

I que tenen a veure les
DUBTES SOBRE L'INDEPENDENTISME DE CDC

amb estar imputat per SALTARSE LA LLEI?

O es que, el que voleu dir
que el BON INDEPENDESTISTA
es aquell que se SALTA LES LLEIS?

"PERDIDOS EN EL ESPACIO"