Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2016. 15:08h.

CDC pacta amb Catalunya sí que es Pot a Altafulla

El govern municipal tindrà “els valors republicans”

CDC pacta amb Catalunya sí que es Pot a Altafulla

Imatge de l'acord

CDC i ERC a Altafulla han acordat “signar un acord que garanteixi un Govern fort i estable fins al final del mandat”. Aquest govern “pren com a principis ideològics els del catalanisme, el progrés, la participació, la cohesió social, els valors republicans i el dret a decidir”.

L'acció de govern serà “continuista dels principals eixos iniciats en l'anterior mandat en que les dues formacions ja varen compartir govern”. Aquest govern treballarà “ a favor d'una societat més justa, igualitària amb menys pobresa amb oportunitats per a tothom, que cuidi dels infants i de la gent gran. Cal també una especial atenció a aquelles famílies amb problemes sòcioeconomics i la possibilitat de generar ocupació des del consistori de manera transparent”.

“Es marca també com a principis d'actuació la lleialtat entre les dues formacions, l'ètica, la transparència en la gestió i en la comunicació de la informació, el suport al pacte antitransfugisme i la potenciació d'elements transversals en les diverses àrees com la participació, les polítiques de joventut i de gènere”, s’indica.

L'acord subscrit manté la pertinència del consistori d'Altafulla a l’Associació de Municipis per la Independència i “el compromís de col·locar la bandera estelada en els dies assenyalats marcats en l'anterior mandat, tot això compatibilitzant amb l'acatament a la legalitat vigent”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ENRIC2, altafulla, 04/04/2016 - 19:08

Félix Alonso probablement un dels tipus més oportunista que hi ha a Catalunya: s'ha fet independentista de la mateixa manera qu s'haUria fet de l'OPUS DEI si lI calgués per la seva carrera política i encara preten representar la nova manera de fer polÍtica...pactant amb el partit de la corrupció...

#3 Neferu, Barcelona, 04/04/2016 - 16:31

Dios los cría y ellos, por intereses partidistas y/o particulares, se juntan.

#2 pepe-Hospi, l'H, 04/04/2016 - 16:03

siempre lo he dicho: la Catalunya profunda y el Área Metropolitana votan básicamente lo mismo... y lo más fuerte es que no se enteran!

#1 BEJOTA, bcn, 04/04/2016 - 15:23

Dijo Otto von Bismark: "Estoy firmemente convencido de que España es el país más fuerte del mundo. Lleva siglos queriendo destruirse a sí mismo y todavía no lo ha conseguido''.


N.B. HEU PERDUT LES QUATRE ELECCIONS (INCLÓS EL REF. 9-N) EN PLE "PROCÉS".