Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2016. 18:06h.

CDC pacta amb Ciutadans i PPC a Girona

Ballesta també s'apuja el sou a 73.000 euros

CDC pacta amb Ciutadans i PPC a Girona

Albert Ballesta

L'alcalde de Girona, Albert Ballesta, ha arribat a un acord amb Ciutadans i el PPC per aprovar el cartipàs municipal al ple d'aquest dijous, després que la setmana passada s'hagués de suspendre perquè l'equip de govern no tenia els suports necessaris.

 

CDC, C's i el PPC també han pactat que el sou de l'alcalde sigui de 73.000 euros -Ballesta i que es redueixi de vuit a set el nombre de càrrecs de confiança de l'Ajuntament.

 

La portaveu del grup municipal de C's, Míriam Pujola, i la del PPC, Concepció Veray, han assegurat que es tracta d'”un acord de ciutat” per “responsabilitat” i perquè el govern local “deixi de fer el ridícul”.

 

Tant Pujola com Veray han explicat que és un pacte sobre el cartipàs i que continuen sense compartir les aspiracions independentistes de l'equip de govern.

 

Ballesta, com a contraprestació als vots a favor de Ciutadans i populars, s'ha compromès a rehabilitar el cinema Modern i a exigir al Govern que pagui el deute contret amb Girona.

 

Tot i que l'alcalde de Girona prioritzava un acord amb ERC, els republicans exigien reduir fins a la meitat els càrrecs de confiança i una rebaixa més gran del seu sou.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#38 com son les coses, Anglés, 25/02/2016 - 10:44

Arà resulta que Espanya ens ajuda a robar.

#37 Com mola, el veure a la Rahola, predicant sota una farola... JAJAJAJAJA, 25/02/2016 - 10:21

Que fort!!! Ja veig que l´ única solució que tindreu o serà votar al PP o a Ciudadanus, per que aquests interssats us deixin una vegada y un altre, d´aixecar-vos la camisa i baixar-vos els pantalons... JUASJUASJUAS... Quin fart de riure que m´estic fotent, i a la vostra salut, per borregos i rucs!!!

#36 Bingoooo !!!!, Girona, 25/02/2016 - 10:16

A veure quant dura el paio aquest ?

#35 cesc, Badalona, 25/02/2016 - 09:23

Vaja perla en Ballesta aquest.

#34 Girondin, de Bourdeos, 25/02/2016 - 09:05

Ejemplo claro de que no nos representa ni el tato. TODOS los políticos solo piensan en ellos y en sus partidos, por ese orden.
Luego lloraremos porque vuelven los populismos tanto de derechas como de izquierdas.