Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2012. 19:37h.

CDC participarà a la Diada però sense lema

"Amb un espai propi i encapçalats per la senyera"

CDC participarà a la Diada però sense lema

Oriol Pujol, en una foto d'arxiu

Convergència Democràtica (CDC) ha decidit participar a la manifestació de la Diada, però sense lema. El de l'entitat convocant, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), és: "Catalunya, nou estat d'Europa".

El secretari general del partit, Oriol Pujol, ha instat a la resta de forces polítiques a "participar activament" en els actes de l'Onze de Setembre. En aquest sentit, Unió Democràtica (UDC) també serà a la manifestació però per defensar el pacte fiscal.

Pujol ha remarcat que “anirem a la manifestació com a CiU, amb un espai propi i encapçalats per la senyera”. El número dos de CDC ha desitjat que "la manifestació sigui el colofó a una diada de reivindicació nacional”. 

També ha reclamat una manifestació “massiva, desacomplexada, cívica i amb capacitat d’acollir quanta més gent millor”. Segons Pujol, "el país no es pot permetre tenir els socialistes d'esquenes al pacte fiscal".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Francesc, CATALUNYA, 04/09/2012 - 19:24

Més val que a la "mani" els de CyU es posin en un raconet i lluny de la meva colla, poden tornar a casa amb les orelles ben vermelles. S´els hi ha dit que ja no val més fer la puta i la Ramoneta, i per lo que veig ho tornarán a fer.

#8 Formigueta, Barcelona, 04/09/2012 - 13:50

Sense un concret lema, sense cap il.lusionat estel,
sense les mans lliures perque están hipotacats,
sense dignitat, per pidolar uns doblers al lladre
que els hi ha robat.Qué s' han cregut aquesta
gent tan ufana i tan superba.-MAS DIMISSIÓ!

#7 Carles, Balaguer, 04/09/2012 - 13:21

Amb la senyera i sense lema. És a dir, CiU amb l'ambigüitat per bandera. Com sempre. I el poble els continuarà votant. I amb aquests inútils vividors caganers pensem aconseguir la independència? Au, aneu a regar, catalanets.

#6 Gerard, Barna, 04/09/2012 - 09:56

Ambsense lema, ambsense independència, amb sense principis. Després critiquen els "sociates", però tota la seva estratègia està basada en aquest principi Closià de la contradicció intrínseca. Parlant en plata: A cagar a la via, ambsense tren.

#5 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 04/09/2012 - 00:31

Ciu no té programa i ho estan fent molt malament. Van pactant amb el pp i fent polítiques impresentables. Jo aniré amb el poble, amb l'ANC perquè Catalunya sigui un nou Estat d'Europa. Els polítics ja ens vindran a buscar.