Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2015. 09:08h.

CDC prepara el relleu de Duran com a cap de llista a Madrid

Agustí Colomines afirma que "tothom sap que no serà el proper candidat de CiU"

CDC prepara el relleu de Duran com a cap de llista a Madrid

Colomines, en un moment del programa

La repetició com a candidat a les pròximes eleccions generals del secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida,  sembla insostenible amb l'actual tensió que hi ha a la federació nacionalista.

El propi exdirector de la Fundació CatDem i professor d’història contemporània de la UB, Agustí Colomines, va afirmar ahir al programa La Rambla de BTV que "tothom sap que no serà el proper candidat de CiU a les espanyoles, és impossible, si no és un suïcidi per CDC, no sé si ell té intencions de presentar-se”.

Colomines va dir que “el senyor Duran i Lleida és més passat que present i futur” i va apuntar que el portaveu de CiU a Madrid "s'ha posat dramàtic i ha exagerat" amb la votació de la proposició de llei de lluita contra el terrorisme gihadista.

“Duran i Lleida -ha dit- no representa el mainstream de la federació, és a dir la tònica dominant, avui li ha passat el que ell ha fet durant molt temps a CDC, és més passat que present i futur”.

Finalment, va remarcar que “no hi ha res pitjor en un polític que creues que és el centre d'una reunió, el seu problema és que d'ell fa molt de temps que no parlen en una reunió de CDC“.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 José Quinta, LH, Cataluña, España, 13/02/2015 - 16:32

Para mí que Artur Mas tampoco será candidato a nada después del 27S, je,je.

#5 Carlos Gomez, Bcn, 12/02/2015 - 19:58

Los complots ya no son solo contra Catalunya. Ahora resulta que los amigos para siempre solo eran amantes de pago y con taximetro.
Empiezan conspirando contra ellos mismos y acabaran por incendiar Roma con todos los pagadores de impuestos dentro y sin saber donde estaba la Itaca del ojapidai.

#4 Luis Rey , Bilbao , 12/02/2015 - 16:35

Pero, pero ¿se van a presentar a las elecciones generales? ¿y quién va a ir para quedarse sin trabajo en poco tiempo? Sería interesante ver cómo se soluciona: representantes de la soberanía popular, elegidos por ciudadanos ahora de otro país. No más chorra que otras cosas que se oyen la verdad.

#3 Carlos Gomez, Bcn, 12/02/2015 - 16:31

Le acaban de robar las bargas a la Pantoja en la carcel y el mundo preocupado por saber la marca de laca de Arur Mas, si Junqueras tiene o no aerofagia o a que va a dedicar su tiempo libre Duran Lleida cuando le reclamen su Creu de Sant Jordi.
Y mientras MariPau sigue en el paro.

Quina bogeria.

#2 CArles GAribaldi, CAstellterçol, 12/02/2015 - 13:40

En Duran ja fa temps que ha preparat el relleu a Unió i ha designat espadaler. Si ja ha fet el relleu a Unió, de què ens podem estranyar que també el rellevin de la feixuga tasca d'encapçalar una llista? Duran pensava que podria dir adéu quan ell volgués i s'està adonant que les coses no van així!!!