Publicitat
Política · 27 de Maig de 2015. 15:15h.

CDC presenta una campanya tres dies després de la del Govern

La iniciativa "Benvinguts al futur" vol explicar "la situació del país des del punt de vista del partit"

CDC presenta una campanya tres dies després de la del Govern

Josep Rull i Mercè Conesa

El coordinador general de CDC, Josep Rull, i la portaveu del partit, Mercè Conesa, han presentat  la campanya “Benvinguts al futur”, que inclou accions a les xarxes socials i al carrer. Aquesta campanya arriba tres dies després que la Generalitat hagi presentat la campanya "Preparats per fer una Catalunya millor".

Rull ha explicat que “durant els propers mesos s’organitzaran sessions a totes les comarques catalanes per escoltar la gent i explicar la situació del país des del punt de vista de Convergència”.

“La idea bàsica és que volem ser un partit molt obert, amb capacitat d’abocar-se a fora, de connectar amb nova gent”, ha dit el dirigent de CDC, que ha recordat ue dues terceres parts de les candidatures a les municipals s’han conformat amb persones que no són militants i que “s’ha de treballar amb ells”.

“Hem de reforçar el projecte d’estat propi amb noves idees que els ciutadans ens podran aportar durant les diferents accions territorials previstes”, ha afegit. Aquestes propostes es concretaran en unes conclusions que es traslladaran a la Convenció Nacional que CDC prepara pel mes de juliol i que es treballaran de cara al 27S.

El partit plantejarà temes que afecten el dia a dia de la gent, com l’educació, la feina, les infraestructures, el subministrament energètic o la cultura. 

“La  revolució més pacífica, inclusiva i justa és la de la independència de Catalunya. Hi ha qui vol tornar a la política antiga, a la confrontació d’eixos, i proposa un procés constituent espanyol que a nosaltres no ens serveix. A Catalunya no tenim llibertat per decidir sobre els temes que ens afecten”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 La nova república, Peloponeso de Dalt, 28/05/2015 - 00:05

Itaca, capital Gratapebrots d'Amunt. (370 habitants i dos cabres).

#4 Ciudadano harto de CiU, Todos a la cárcel, 27/05/2015 - 19:12

Que los ciudadanos aporten nuevas ideas se debe referir a un nuevo modo de cobrar comisiones ya que ultimamente los de CiU están muy vigilados y embargados por casos de corrupción.

La corrupción y el nepotismo están enquistados en nuestras instituciones gracias a "mejores" de gobiernos de CiU.

#3 Manolo, Barcelona, 27/05/2015 - 17:46

Y todo esto lo pagará CIU o como siempre ?

#2 Carlos Gomez, Bcn, 27/05/2015 - 15:52

La Pantoja a punt de sortir de la preso i l´Alavdera, el Prenafeta i algun dels Pujols a punt de entar.
Que injusta es la vida i quina mania ens tenen els jutges espanyols.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 27/05/2015 - 15:50

I tambe una hisenda propia, pero petita i darrera de tot. no sigui cas que els reclamin l´IVA. como a la ANC.