Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2008. 09:01h.

CDC proposa un govern d'unitat

Puig diu que "aquesta notícia l'alimenta el PSC"

CDC proposa un govern d'unitat

Felip Puig i Artur Mas, en un aimatge d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig ha dit a EL món a RAC 1 que "si el TC rebutja el deure de conèixer el català potser s'hauran de plantejar canvis al govern de Catalunya; potser plantejar-nos un govern d'unitat". "Respectar el terme nació no servirà per a res: si a l'articulat, pel que fa a la llengua, el finançament, les relacions bilaterals, en tots aquests àmbits no s'accepta el que plantegem, no servirà de res que ens deixin que ens autoanomenem nació, però no ens deixin practicar-ho", ha afegit.

Finalment, Puig considera que des del PSC volen "intentar trobar discordances a CiU o, fins i tot, afeblir el lideratge d'Artur Mas. Aquesta notícia l'alimenta el PSC, ens dóna una mostra del nerviosisme que hi ha al PSC"; "no ens posarem nerviosos".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 CATALONIA IS NOT SPAIN, de salses a guardamar, 09/10/2008 - 20:43

santboia no ho carreguis als diputats jo ja faig aixó a cardedeu, potser a sant boi sera mes difícil pero també es deu poder fer, de moment cada vegada em truquen menys sucdacas oferintme serveis de tellefoniques

#13 Santboià, Sant Boi de Llobregat, 09/10/2008 - 19:25

Propsició de llei i que tots els diputats catalans renunciin a parlar - usar - el castellà des d'ara a Catalunya. L'article 3 de la Constitució ho permet. A veure com s'ho fan els de Madrid per fer-nos parlar castellà a Catalunya. Som-hi.

#12 marc, lleida, 09/10/2008 - 17:56

joan potser que no tinguessis tan morro e que si el president es montilla és gràcies a esquerra, a vere si la culpa la tindrà convergència ara

#11 Jordi, Barcelona, 09/10/2008 - 13:32

Carles Puyol, ¿tindires l'amabilitat d'explicar-me de forma raonada com això del TC "ens farà ser independents" mentre a la vegada heu fet President del país a un espanyolista com Montilla?

#10 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 09/10/2008 - 13:17

Unionistes españññols. Esteu cagadets de por. Catalunya lliure. Gràcies TC. Això ens farà ser independents!!!