Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2010. 09:52h.

CDC qüestiona l'informe de l'Agència Tributària

Felip Puig diu que està fet de retalls de "d'articles publicats a El País o El Mundo"

CDC qüestiona l'informe de l'Agència Tributària

Felip Puig, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha desacreditat l'informe de l'Agència Tributària. "Bona part de la informació en que se sosté l'informe es treu d’articles de diari, d’Internet, de la Viquipèdia i d’informació que qualsevol persona pot aconseguir a través de la xarxa", ha dit Puig.

Sobre aquesta afirmació, ha apuntat que "l’informe fa servir condicionals quan fa referència al senyor Osácar, i fa referència després a la informació extreta d’Internet i dels diaris. Quan l’informe es refereix al senyor Torrent o Osácar, fa referència a informacions extretes d’articles publicats als diaris El país i El mundo, o al mateix currículum que apareix a la Viquipèdia".

En una entrevista a RAC1, ha manifestat que "en les dues pàgines i mitja de conclusions no cita per res ni el finançament irregular de Convergència, ni els administradors de Convergència o de la Fundació, ni cap irregularitat en els processos d’adjudicació d’obres per part del govern de CiU".
 
Sobre les conclusions de l'informe, Puig apunta que "quan s’esmenta la intermediació de Fèlix Millet per aconseguir adjudicacions d’obra a favor de Ferrovial, totes les cartes i totes les obres en les quals va intentar mediar, cap va ser adjudicada a Ferrovial". En aquest sentit, ha afegit que "no hem pogut observar cap conclusió fefaent que pugui arribar a demostrar la participació de Convergència en aquesta trama".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Jaume Ramírez, Barcelona, 04/08/2010 - 22:37

"La otra realidad sin cortinas de humo", por cierto, bonito nombre el tuyo, ¿que has descubierto en el artículo según tu "magnífico". No fotem a veure si ara us creieu que heu dexscobert la lluna!

#12 la otra realidad, sin cortinas de humo, bcn, 04/08/2010 - 14:20

Los 300?Corrupción estructural en la Generalitat catalana

Es magnífico
http://www.ciudadanosenlared.com/foros/viewtopic.php?t=8834

Estamos a 3 meses de las autonómicas, las cortinas van que vuelan

#11 RASCA, CASTELLDEFELS CIUDAD TAURINA, 04/08/2010 - 13:18

EL GRAN PRESIDENTE PASCUAL MARAGALL SE QUEDO CORTO EL PROBLEMA NO ERA DEL 3% SI NO EL 4% MENUDA PANDA DE MANGANTES EL TRASTORNADO DEL Felip Puig PUEDE DECIR MISA ESTOS DE CDC SON UNA PANDA DE LLADRES!!!!

#10 Marta, Cardedeu, 04/08/2010 - 13:16

Se n'haurien de donar vergonya! I aquests volen governar el país! El que volen és tornar a omplir les seves butxaques. Quina barra!

#9 Marta, barcelona, 04/08/2010 - 13:13

Vaja, vaja, ara entenc l'interès de CiU per tornar a la Generalitat. El que volen és tornar a ficar mà a les arques públiques i no pas "salvar" el país de la crisi. Hipocresia i corrupció