Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2015. 14:18h.

CDC recorda a Duran el paper dels consellers d'Unió

Conesa afirma que tots ells "han assumit el full de ruta" independentista del Govern

CDC recorda a Duran el paper dels consellers d'Unió

Duran, amb els consellers d'Unió

La portaveu de CDC, Mercè Conesa, en roda de premsa, ha replicat al dirigent d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que el full de ruta independentista del Govern “ha estat assumit per dirigents d’Unió”. “Tenim la vicepresidenta Joana Ortega imputada pel 9N”, ha recordat en aquest sentit.

Tot i assegurar que “no hem parlat de les declaracions de Duran”, Conesa ha assenyalat que “de l’acció del Govern no es desprèn cap acte que els consellers d’Unió no estiguin complint”. “No tenim cap mena de dubte en seguir el full de ruta”, ha advertit.

“Aquest és un moment històric, no podem perdre un un moment en discussions que s’allunyen del procés nacional. Des de CDC tenim un mandat democràtic. Som independentistes perquè hi ha un  Congrés que marca un full de ruta”, ha deixat clar.

D’altra banda, la dirigent nacionalista ha indicat que “no hem entrat a valorar l’actitud d’Esquerra” en demanar la compareixença de Mas pel cas Pujol. Tot i això ha destacat que “el desig d’autodeterminació és irrompible” i en aquest sentit ha afirmat que “la fortalesa de l’acord depén del full de ruta i de l’objectiu final”.

Finalment, ha anunciat un acord amb l’ONG Transparència Internacional Espanya, “per combatre la corrupció” i que suposarà la “prohibició legal de les donacions d’empresa” al partit. També provocarà que no s’accepti “cap mena de persona processada a les llistes”. Conesa ha explicat que “processat és l’imputat a qui se li ha obert una acta de judici oral”.

Conesa

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Maria, Tarragona, 02/02/2015 - 18:55

Van assumir el procés, però quina és la raó, no serà que no volien anar a l'atur

#2 Carlos Gomez, Bcn, 02/02/2015 - 14:54

Por cierto señora alcaldesa....

¿ Como van los maravillosos curos de canto coral financiados por el Palau de la Musica ??

#1 Carlos Gomez, Bcn, 02/02/2015 - 14:42

A eso se le llama cabestrismo politico, eminente alcaldesa.

Pregunteselo al sr. Mas.