Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2015. 09:26h.

CDC recupera ara el dret a decidir

Mas afirma que "ha sortit clarament reforçat"

CDC recupera ara el dret a decidir

Artur Mas, la nit electoral

El preisident de la Generalitat en funcions i líder de Convergència, Artur Mas, ha celebrat que “el concepte del dret a decidir ha sortit clarament reforçat” a Catalunya perquè "En Comú Podem defensa el dret a decidir i ha guanyat, i també Esquerra, que són els segons”.

Mas ha manifestat que “prenem la paraula a Pablo Iglesias, Podemos i En Comú Podem que no investiran ningú sense referèndum" i els ha instat “a no donar ni un pas enrera en aquest compromís amb Catalunya”.

El líder de CDC ha agraït la gent que ha votat la llista de Democràcia i Llibertat “en situació molt complicada per nosaltres" perquè “som la peça clau del sobiranisme i hem estat despietadament atacats, i assumim quasi sols la feina de govern”.

Finalment, ha advertit al PP que "cascar despietadament a Catalunya no té premi ni a Espanya”. “És tota una lliçó democràtica”, ha reblat. ”Esperarem els moviments d'aquells que en tenen la responsabilitat”, però ha defensat el “dret democràtic a constituir un Estat si tenim la majoria entre el poble de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 21/12/2015 - 21:42

Amb tot respecte també, el major dany del Sr. Mas ha estat el expel·lir metàfores a destre i sinistre dia sí i dia també.
Han estat uns quatre anys horribilis de metàfores.

#30 BEJOTA, BCN, 21/12/2015 - 16:05

En el conjunt de les circumscripcions catalanes, les organitzacions no sobiranistes (A Comú Podem, Ciutadans, PSC i PPC) han aconseguit, conjuntament, un total de 30 escons, enfront dels 17 que han obtingut les formacions favorables al full de ruta del procés sobiranista (DIL i ERC).

#27 Pepet, Sabadell, 21/12/2015 - 13:34

El que ha de recuperar CDC és el sentit comú i convocar noves eleccions a Catalunya; tota la resta és il.lusori.

#26 Josep, Barcelona, 21/12/2015 - 13:32

Es q a aquest home no te un mínim de vergonya i dignitat? Segueix pensant q es el mes llest de tots? No, jo crec que es un cínic que només vetlla x ell, els Pujol (marmessor polític) i la de Gispert que encara es mes patètica!

#25 Alfons Maristany, BCN, 21/12/2015 - 13:07

Con estos resultados quiere declarar la INdependencia?