Publicitat
Política · 3 de Març de 2016. 18:23h.

CDC retreu a ICV que en vuit anys no va retirar el monument franquista de Tortosa

La diputada de Junts pel Sí, Meritxell Roigé, recorda que els ecosocialistes de Tortosa “estan a favor de la consulta”

CDC retreu a ICV que en vuit anys no va retirar el monument franquista de Tortosa

Meritxell Roigé (foto: Junts pel Sí)

La diputada de Junts pel Sí, i primera tinenta d’alcalde de Tortosa, Mertixell Roigé, ha retret a Catalunya Sí que es Pot que voti a favor de retirar sense “dilació” el monument de la Batalla de l’Ebre, malgrat que l’Ajuntament tortosí havia aprovat -amb el suport del partit d’esquerres- la celebració d’una consulta popular abans de prendre una decisió al respecte.

Roigé ha subratllat, en aquest sentit, que durant els vuit anys de l’alcalde ecosocialista, Joan Sabaté, “no es va parlar mai del monument”. “En aquell moment, el monument no els semblava malament a la gent d’Iniciativa ni a la gent del Partit Socialista”, ha reblat la també primera tinent d’alcalde de Tortosa.

La diputada de Junts pel Sí també ha recordat que els ecosocialistes de la ciutat ebrenca “estan votant a favor de fer una consulta i ho portaven al programa electoral”.

Amb aquestes paraules, Meritxell Roigé ha respost el diputat de CSQEP, Joan Josep Nuet, qui prèviament havia afirmat que “cap dels partits polítics que formen Catalunya Sí que es Pot no ha tingut mai l’alcaldia ni ha governat la ciutat de Tortosa. Perquè, si haguessin governat o haguessin tingut l’alcaldia, el monument franquista ja no existiria”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 AlbertG, barcelona, 04/03/2016 - 13:17

En Joan Sabate va ser alcalde de Tortosa pel PSC PM durant
els anys 1999-2003 y 2003-2007. Font musicat.gencat.cat

#1 Neferu., Barcelona, 04/03/2016 - 10:50

y daleeee con atentar contra monumentos que aunque a algunos no les guste forman parte de la historia de nuestro país