Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2014. 13:27h.

CDC surt en defensa del pakistanès acusat d'islamisme radical

El partit destaca la feina de Khalid Shabaz per “integrar la comunitat pakistanesa i asiàtica a Catalunya”

CDC surt en defensa del pakistanès acusat d'islamisme radical

Shabaz, amb Homs, durant l'acte d'entrega d’un man­i­fest a favor del dret a decidir

Convergència i la fundació Nous Catalans han negat “qualsevol relació i vincle amb ‘l’islamisme radical’ com apunta l’edició d’avui del diari El Mundo”. La formació en un comunicat, posa “en valor la tasca del sr. Khalid Shabaz” que se centra en “integrar la comunitat pakistanesa i asiàtica a Catalunya”. 

Respecte les activitats personals i professionals dels militants o afiliats de qualsevol partit polític, CDC exposa que “en cas que hi hagi algun fet presumptament delictiu, en un estat de dret, el mecanisme no és, mai, la filtració en un mitjà de comunicació”.

Finalment, Convergència lamenta que a” 26 dies d’unes noves eleccions, el mateix mitjà de comunicació i els mateixos periodistes intenten, ara, vincular el president Mas i Convergència i Unió amb ‘l’islamisme radical’”. “La intencionalitat és clara”, conclou.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/05/2014 - 00:56

Catalunya serà cristiana o no serà, dijo el profeta Torras i Bages, y está esculpido en el monasterio de Montserrat. Catalunya serà islàmica o no serà, piensan los amigos de Colom devotos de otro profeta, y seguramente se esculpirá dentro de poco en la mezquita propia.

#14 Joan, BCN, España, 01/05/2014 - 18:20

Integración? Sí, en banda armada! jajjajaja

#13 enric, barcelona, 01/05/2014 - 12:39

Si senyor ! S´ha demostrat que treballava com a repartidor de butano, i a més, la metralladora que portava a la fotografia era de joguina, i l´habia comprat en un basar xinès de las Rambles....

#12 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 01/05/2014 - 10:41

Com molt be va dir un bisbe català fa uns anys .: CATALUNYA SERA CRISTIANA I CATALANA O NO SERA Jo no votare aquí ajuda mes als de fora quels de casa quina vergonya . Ami me agrada me defensin Catalans no Islamistes Per bons que siguin segueixen sen Islamistes no son Crinstians ni catalans

#11 enric llobregat, barcelona, 01/05/2014 - 00:27

¿Pero es que no hay catalanes para representar a los catalanes que hay que importar representantes de Paquistan? ¿No hay nadie en CiU con meritos para la lista que han de poner extranjeros?
Pues les va a votar su abuelita.

#11.1 tzatza, bcn, 01/05/2014 - 16:22

No n'hi han suficients i s'ha de recòrrer a la importació, tot i que el preu que paguem la resta de catalans siguin les retallades del govern "nacionalista". Aquesta és la trista realitat.