Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2015. 21:56h.

CDC tem un pacte entre PP i Ciutadans

L'Ajuntament de Salou fa lliurar uns premis de ball esportiu a Jospe Rull

CDC tem un pacte entre PP i Ciutadans

Rull, lliurant els premis

Josep Rull, coordinador general de CDC i diputat al Parlament de Catalunya, ha valorat com a “absolutament nefast” un possible pacte a Madrid entre C's i PP després de les eleccions generals del 20D. “Aquest pacte  abocaria Catalunya a ser tractada com una regió, residulitzarien el nostre autogovern i ens encallarien en un escenari en què l’atur seria la característica essencial”.

“Nosaltres, Democràcia i Llibertat, som aquells que ho volem fer impecablement bé; i això vol dir que ho volem fer des de la seguretat jurídica , des del pacte i el diàleg, i amb fermesa , perquè tenim clar quin és l’objectiu:  aconseguir un Estat propi, un Estat independent per generar prosperitat, benestar i progrés·”.  

Per al diputat això serà viable amb figures com el president Mas, Francesc Homs o Ferran Bel,  que ofereixen aquesta garantia.  “Nosaltres cercarem la  complicitat internacional, que ens permeti carregar-nos de legitimitat i  parlar de model econòmic per poder aconseguir una Catalunya que tingui tres característiques: nivells de creixement econòmics molt alts,  equitat i justícia social  i  un contracte social amb capacitat d’arribar a grans acords entre govern, patronal i sindicats.”

Josep Rull que ha estat en tot moment acompanyat dels candidats a senadors, Annabel Marcos i Joan Basora, ha visitat l’alcalde de Salou, Pere Granados a l’Ajuntament i acte seguit s’ ha traslladat al pavelló poliesportiu d’aquesta localitat on es celebra durant aquests dies la XVIII edició dels  Spanish open Salou 2015 de Ball Esportiu. Josep Rull i el delegat del govern de la Generalitat, Quim Nin,  han lliurat una tanda de trofeus als guanyadors en les seves diverses categories.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Laughter, LH-España, 08/12/2015 - 13:54

"això vol dir que ho volem fer (Democràcia i Llibertad) DES DE LA SEGURETAT JURÍDICA"................... es que me meo.

#10 marc, calafell, 08/12/2015 - 11:05

me gusta que los separatistas se impliquen en el spanish open salou.

#9 Indepe, CAT, 08/12/2015 - 08:31

O guanya PSOE-PODEMOS

o

l'Independentisme ha begut oli !!!!

#8 Juan, Sabadell, 08/12/2015 - 06:50

"nos tratada como una región" ¿y qué somos, si no una región más de España? Este no se ha enterado todavía de qué es Cataluña.

#7 fernandomartinez@@, BSE(uk), 08/12/2015 - 04:14

fijaos que orgulloso se siente de haber participado en una competición española, de recebir un premio de un campeonato español ¿habrán puesto el himno? ¿Por qué no ha renunciado a participar en dicho trofeo español?