Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2013. 09:53h.

CDC trenca amb el PP a Castelldefels sense avisar Unió

L'alcalde 'popular' i "els socis d'UDC" se n'assabenten per la ràdio

CDC trenca amb el PP a Castelldefels sense avisar Unió

Ple de Castelldefels

Convergència ha decidit trencar el pacte de govern amb el PP a Castelldefels, fet que podria deixar en minoria l'actual alcalde, el 'popular' Manuel Reyes. En aquesta decisió, que no ha estat consensuada amb Unió, han influït diferents desacords a nivell municipal però també el procés sobiranista, segons Convergència. Castelldefels és, després de Badalona, la localitat més important governada pel PP a Catalunya.

Tant l'alcalde com Unió s'han assabentat de la notícia per la ràdio, segons ha reconegut el dirigent de CDC a Castelldefels, Joaquim Ibars. "Els socis d'Unió ho sabran ara per vosaltres, no ho saben per CDC", ha indicat en aquest sentit en declaracions a El món a RAC1. El dirigent de Convergència també ha justificat el trencament del pacte de Govern perquè "són partits totalment oposats i la llista de greuges és molt extensa".

"Si Unió no hi està d'acord, després obrirem un altre debat. Aquesta és la grandesa de la democràcia", ha afegit el president de CDC a Castelldefels, a més d'aclarir que "queda descartada completament la moció de censura. Hem de treballar per nosaltres".

Ibars ha confirmat que “la ruptura és per un cúmul de motius”. "Al principi varem conviure molt bé i vam treballar plegats pel poble, però això ha anat minvat. Ara han despertat els interessos partidistes", ha explicat, a més d'afegir que "no hi ha hagut cap mena d'ordre per part de la direcció del partit".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Joan, Castelldefels, 24/10/2013 - 14:02

Ahir la votació va ser de 18 a favor de trencar i 11 en contra. Per tant, quasi el 50% no volen la ruptura. Es clar que 28 persones decideixin el futur d'una ciutat es per llogar-hi cadires!!!!

#4 Sergi, Castelldefels, 24/10/2013 - 12:26

Castelldefels es Pepera y española

#4.1 Jesús, Murcia, 24/10/2013 - 13:07

El PP tiene 8 concejales de 25, sí, Castelldefels muy pepera, lo que tú digas.

#4.2 Ulpiano, Palencia, 24/10/2013 - 20:37

Jesús, ¡cuanto sabes de política municipal catalana para ser murciano!

O tienes un hobby muy raro o eres un nacionalista catalán travestido de murcianico.

Creo que va a ser lo último.

#3 Marc , Mataro, 24/10/2013 - 12:06

En la Asamblea de CDC de ayer miércoles, casi la mitad estaban en contra de romper el pacto, hay "un señor" que lo ha distorsionado todo !!!

#3.1 Pablo, Castelldefels, 24/10/2013 - 13:24

¿Que Señor?
La verdad es que lo de CiU en Castelldefels es para investigarlo...Aquí hi ha marro Rius!

#2 Yo, castelldefels, 24/10/2013 - 11:18

CDC EN CASTELLDEFELS UN PARTIDO QUE SOLO VELA POR SUS PROPIOS INTERESES ESTOS CASTELLDEFELS LE INPORTA UN RABANO SON UNA PANDA DE VIVIDORES...QUE PUEDES ESPERAR DE CDC SI ENTRE ELLOS SE SACABAN LOS OJOS POR UNA POLTRONA TODOS QUERIA CHUPAR..