Publicitat
Política · 7 de Juny de 2013. 09:39h.

CDC troba "una bona notícia" el 'sorpasso' d'ERC

Rull diu que "l'important és sumar per l'Estat propi" tot i que CiU perdria 16 escons

CDC troba "una bona notícia" el 'sorpasso' d'ERC

Rull

El secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, ha considerat que l'enquesta d'El Periódico que indica que CiU perdria 15 escons "ens dona una bona notícia per al procés, la centralitat és defensar el procés sobiranista".

Tot i que ERC guanyaria les eleccions, el dirigent nacionalista ha assegurat en declaracions a El món a RAC1 que "el més rellevant no és l'aritmètica electoral, sinó aconseguir sumar per l'Estat propi". "No hi ha originals ni còpies. Hi ha un moviment de fons. Estem a l'alçada d'un moment històric", ha remarcat.

Rull, fins i tot, ha adjudicat a la federació nacionalista un paper de 'màrtir' per la causa sobiranista i ha afirmat en aquest sentit que "el desgast de CiU eixampla les fronteres. Dues terceres parts dels diputats estan pel dret a decidir".

I és que segons el diputat, la seva "és una aposta estratègica de país, no una tàctica de partit. Tenim clar el full de ruta". "S'equivoquen aquells que creuen que el procés és una foguerada d'estiu, és un camí de fons", ha remarcat, per finalment sentenciar que "la ciutadania ens haurà de judicar quan haguem culminat el procés, d'aquí a 3 anys".

Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#30 Catalana, Barcelona, 08/06/2013 - 22:22

Jo tinc plena confiança amb CIU i se perfectament que estant fen una bona feina, son ells que s'han trobat els marrons dels que van governar abans i son els que s'han trobat amb la veritable crisis i les retallades del Govern Espanyol.La Generalitat no té la culpa del que ha passat,estem pagant tots

#30.1 Sergi, BCN, 27/10/2013 - 23:38

"La herencia recibida".

#29 BEJOTA, BCN, 08/06/2013 - 17:55

Los empresarios asistentes a las jornadas del Círculo de Economía, que se han inaugurado este jueves en Sitges (Barcelona), han rechazado el mensaje ?entre victimista y esperanzado con la independencia de Cataluña

#28 Xavi, Barcelona, 08/06/2013 - 17:22

És evident que CIU té infiltrats bastants enemics interns (Rull, Homs...) que amb l'excusa del sobiranisme volen destruir el partit a favor d'ERC. Però votants de CIU, segui pensant que l'enemic està a Madrid! No hi ha més cec que qui no vol veure.

#28.1 Montse, Barcelona, 08/06/2013 - 22:26

No el veritable enemic al tenim aquí i son totes les persones que encara creuen en PSC i ICV, que no fan més que enganyar, ja que aquest buscan un Federalisme no la Independencia. Però CIU té una ruta marcada i sap el que vol, estant fen una bona feina!! Rull i Homs son de CIU.

#27 Vicenç, Barcelona, 08/06/2013 - 03:03

Però mira que arriba a ser ximple aquest Rull. Això passa per agafar gent de tercera que perd al seu poble com alcaldable. Si CIU segueix aixì, amb el gran estratega Homs, que ja ha perdut unes eleccions i reforçant el discurs d ERC, no quedarà ningú per votar CIU. Una llàstima. Votarem l original

#27.1 Kenrae, Barcelona, 07/10/2013 - 14:21

Per què una llàstima? Els partits polítics no són més que eines, no tenen cap importància, l'important és la gent i el pais. Si deixen de ser útils que desapareguin, no veig el problema.

#26 pepillo, barcelona, 07/06/2013 - 19:01

Algun trepa convergent deu estar content pensant en agafar ell i la seva dona i apuntar-se a Esquerra.