Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2010. 23:45h.

CDC veu 'guerra bruta' del PSC en el cas Palau

El partit recorda que el consorci està "format pels governs socialistes"

CDC veu 'guerra bruta' del PSC en el cas Palau

Àngel Colom, en una imatge d'arxiu

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) considera que el Consorci Palau de la Música està actuant de forma electoralista i lamenta que no s'estigui actuant de la mateixa manera "en el cas de l’Hotel del Palau, que afecta el govern socialista i d’Iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona".

En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, CDC, davant la decisió del Consorci Palau de la Música, "format pels governs socialistes de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Estat", de recolzar la posició de la Fiscalia, vol manifestar la seva "més absoluta disposició a col.laborar amb la justícia en el moment en què el jutge així ho sol.liciti", "reiterar la confiança en la innocència dels senyors Daniel Osàcar i Àngel Colom" i "valorar, com a fet curiossíssim, que les dues entitats directament afectades, l’Associació Orfeó Català i la Fundació Privada Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, no hagin volgut afegir-se a les demandes de la Fiscalia".

Tanmateix, la formació política vol "constatar l’evidència que les administracions governades pel partit socialista volen instrumentalitzar de manera barroera el cas per utilitzar-lo electoralment. No actuant però, és estrany, d’igual forma en el cas de l’Hotel del Palau, que afecta el govern socialista i d’Iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona". "Reiterar, també, que CDC i la candidatura de CiU es mantindran ferms en la línia de campanya electoral de no contestar les provocacions dels nostres adversaris", s'afegeix.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 pepito, barcelona, 16/11/2010 - 21:06

palomo!!!!!!! paga lo que debes... aunque solo sea por dignidad..

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/11/2010 - 17:45

Tranquils, Jordis, tranquils
Parece ser que los dos candidatos a dirigir el Palau están de acuerdo en no presentar denuncias que puedan importunar a los políticos de CiU que está más claro que el agua que están tan pringados como lo estuvieron los //filesos// del PSC.
Esto si que es Solidaridat

#3 Kropotkin, Vic, 16/11/2010 - 09:38

Si es que es una vergüenza. Ya no se puede ni robar tranquilamente...

#2 Schumacher, Barcelona, 16/11/2010 - 09:06

Es la forma de actuar de los sociolistos. Siempre lo hacen asi. Si presuntamente CiU tiene irregularidaes, es un acto denunciable y todos a la carcel. Si son ellos los que tienen presuntamente actos denunciables, es tope guay, chipipiruli y maravilloso. Dais asco.

#1 Rubèn, Girona, 16/11/2010 - 07:04

Àngel, no t'excusis, ets un vividor de la política