Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2010. 20:14h.

CDC veu la mà del tripartit en la petició de la Fiscalia

"Ens consta que els intents s'han redoblat per intentar que aquest tema aparegués en plena campanya"

CDC veu la mà del tripartit en la petició de la Fiscalia

Turull, al Parlament, en una foto d'arxiu

El diputat de CiU Jordi Turull ha denunciat aquest dimarts intents "per terra, mar i aire" perquè el presumpte finançament irregular de CDC a través del Palau de la Música aparegués de nou en escena durant la campanya electoral. "Jo no li puc dir a vostè noms i cognoms", ha indicat.

En roda de premsa, Turull no ha volgut dir-ho explícitament, però ha insinuat que el tripartit està al darrere de la petició de la Fiscalia perquè s'investigui de forma separada el cobrament de comissions per part de CDC a través del Palau de la Música. "Ens consta que els intents s'han redoblat aquests dies per intentar que aquest tema aparegués en plena campanya i que, a partir d'aquí, es poguessin fer totes les interpretacions capcioses que facin falta", ha afegit.

El portaveu de CiU en la Comissió d’Investigació del Palau de la Música al Parlament ha afirmat que l’escrit que Fiscalia ha presentat aquest dimarts “no aporta res de nou i que tot es basa en suposicions o indicis que cal investigar més”.
 
En aquest sentit, ha lamentat que alguns partits “s’agafin a un clau roent” i a que “hagin culpabilitzat CDC sense respectar la presumpció d’innocència”. “Els demanem que es llegeixin bé el document de Fiscalia perquè tot són indicis que caldria investigar més abans de fer segons quines suposicions, i els demanem que siguin respectuosos amb la presumpció d’innocència”, ha exposat.

El dirigent convergent ha afegit que, de fet, "ens havia arribat que s’intentaria per tort i pel dret que se’n parlés durant la campanya per distreure l’atenció”. En aquest sentit, ha insistit que “l’escrit de Fiscalia no aporta res de nou, demana que s’investigui més i des de CDC no ens distraurem i no ens apartarem de l’objectiu de fer una campanya en positiu per aconseguir el desig de canvi”. Turull ha reiterat la confiança del seu partit en Àngel Colom i Daniel Osácar, aquest darrer responsable de finances de CDC.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 euro, cat, 03/11/2010 - 22:21

I molts veiem les dues mans de ciu a la caixa del Palau. Us han enxampat, i uns quans de ciu, anireu a la garjola.

#9 sara, BCN, 03/11/2010 - 15:29

CDC son uns mentiders amb això i amb totes les coses que diuen i que no fan o que fan i que no diuen.... ara parlen d'Independència, de concert econòmic... prou DE MA GO GI A

#8 jajajaja, barcelona, 03/11/2010 - 15:16

Clar els convenients estan a costumats a posar la ma a la caixa (ara es veu expolidel palau) i que ningu eels hi digui res...molt maco tot, es una bona manera de defensar Catalunya

#7 capsigrany, riumors, 03/11/2010 - 10:04

Aaquest pobre Turull li cauran totes les dent d dir tantes mentides. a la comissió d'investigació no va parar. Només feia que tirar pilotes fora i ara parla d'un complot del tripartit i que ja els hi van dir , qui? prou excuses, prou invents. Esteu ben enxampats

#6 26 díes i al carrer, Barcelona, 03/11/2010 - 09:15

Normal, no? Així és com entenen el joc net el sociates