Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2015. 16:55h.

CDC veu una “confluència” contra Catalunya

Albert Batet: “No hi ha res que s’assembli més a un polític espanyol d’esquerres que un de dretes”

CDC veu una “confluència” contra Catalunya

Batet, aquest dimecres al Parlament

Albert Batet, diputat de Convergència al Parlament, ha denunciat “la situació que pateix” Catalunya per part de les institucions de l’Estat i “els partits d’obediència centralista com el PP, PSOE, Podemos o Ciudadanos”.

El diputat de CDC ha advertit de la “confluència”d’aquestes formacions en “fer passar Catalunya per l’adreçador i posar-nos el peu al coll”, durant la sessió de control celebrada al Parlament i ha brandat l’informe Crònica d’una ofensiva premeditada elaborat pel Govern de la Generalitat com a memorial de greuges.
 
Batet ha recordat que “no hi ha res que s’assembli més a un polític espanyol d’esquerres que a un de dretes” i que “no hi ha res que s’assembli més a un polític espanyol de la vella política del PP i el PSOE, a un de la nova política de Ciudadanos i Podemos”.

El diputat ha desgranat l’informe presentat pel Govern i també ha enumerat exemples de com s’ha perpetrat històricament i com es porta a terme actualment aquesta ofensiva per part de les institucions de l’Estat, amb la complicitat d’aquestes formacions.
 
El diputat de Convergència ha subratllat que tots aquests partits estan “en contra del dret a decidir dels catalans sobre la independència del país”. En aquest sentit, el diputat ha deplorat que algunes d’aquestes formacions estiguin més a favor del dret a decidir del poble grec, però no del poble català.

Batet ha recordat que PP, PSOE, Podemos i Ciudadanos neguen l’ofec econòmic “basat en un dèficit fiscal de 16.000 milions d’euros a l’any que se’n van i no tornen” o avalen les polítiques “de cada divendres al Consell de Ministres recentralitzant les competències de l’autonomia de Catalunya i del món local del país”.
 
En aquest sentit, com a diputat del Camp de Tarragona, Batet també ha lamentat els incompliments de l’Estat en infraestructures estratègiques com és el corredor del Mediterrani i el posicionament d’aquests partits polítics. 

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#44 giordano bruno, tarragona, 10/07/2015 - 23:25

Una de las cosas más fastidiosas de los nacionalistas es lo encantados que están todos de haberse conocido, que les hace decir tontadas como ésta sin que se les menee ni un músculo de la cara. Carecen del sentido del rídículo, y por eso son tan peligrosos

#43 Onofre, La Fullaca(Osona), 10/07/2015 - 13:14

Això em recorda l'infantesa.És la "confabulación judeo-masónica"!Valguem Deu!

#42 Tirant, bcn, 09/07/2015 - 22:41

Qué poca imaginación ... todavía con el rollo de "contra Catalunya" ...

#41 català, bcn, 09/07/2015 - 20:34

I no hi ha res que s'assembli mes a un polític nazi que un politic independentista

#40 el último que cierre, Canovejas, 09/07/2015 - 03:40

Esta recién llegada eminencia de la política es una consecuencia del pedregal del que se nutren de cerebros los partidos del prusés. Caras nuevas que ya aportan a la historia de Catalunya tontás como lo de la similitud entre políticos españoles, que además no es suyo, lo ha oido y le ha hecho gracia